... všetko o BMW ...
PAN BAAAAAca napísal:Cauko borci,
dnes sa mi zacal restartovat iDrive.. chova sa to presne takto: https://www.youtube.com/watch?v=1uvtORKtCLY
Proste zhasne a po chvili zase nabehne.. vsimol som si, ze napriklad zvykne prebliknut aj podsvietenie ovladania okien.. stretli ste sa s tym niekto?
podla toho co som sa docital su 2 moznosti - 2 riesenia moznych pricin:
1. bolestivejsia - novy CCC za 750e
2. menej bolestiva vymena slabej baterie
Dikes.
Miro
airbone napísal:skor mas ccc modul na odchode. Slaba bateria mu len pomoze do skorsich vecnych lovist, ale jej vymena ho neopravi. Neskor sa zacne restartovat uz dookola stale a nenabehne vobec.
Daj svoje auto co najskor na diagnostiku a zameraj sa na alternator, mpm modul, bateriu, ibs senzor apd. Zla bateria dokaze narobit riadnu sarapatu. Po vymene ju treba taktiez zaregistrovat cez diagnostiku, inac bude sarapatu robit onedlho zasa........
Ked ti zdochne ten ccc modul uplne, ozvi sa mi. Existuju lacnejsie riesenia.
TomiT napísal:Ako píše TT SIMIK máš na odchode CCC moduleslabina predface modelov s Profesional navigaciou.
bmwe60 napísal:Pani, vdaka za rady, skusil som vsetko a bol to nakoniec MPM modul zistil som ze sa mi nieco muselo vyliat v kufri ani som o tom nevedel, a zoskratovalo mi to.... Neviete co stojií taka vecicka ? a posledna otazka to radio ktore som dokupoval dodatocne nebolo zhodne s mojim predoslim a tym padom mi nezopina zosilovac,subwoofer ani nastavenie niesu rovnake, neviete ci by pomohlo stiahnut moj stary softver a napalit ho do noveho ?