Tak prispejem sem aj ja a predstavim svoje vozitko. Po vlastneni S13tky(k tym sa urcite vratim) som potreboval nieco normalnejsie na vozenie ale nieco co aj troska pojde. Tak som stale prehliadal jeden inzerat o modrom touringu e36. Na fotkach celkom fajn neviem moc som od toho necakal.Zevraj v prdeli hlava ci co tak ze kupim spravim a budem sa vozit.Vedel som ze uplny social ale klima mne vadi a okrem toho sa da do e36tky asi vsetko dorobit ked by nahodou nieco chybalo. Dosiel som kuknut ani som sa poriadne nepovozil a isiel prec po tyzdni som dosiel a zobral to nakolko sa mi pacila farba

Spisala sa zmluva nalozili kolesa dozadu a isiel som domov.Nakoniec sa ukazalo ze motoru neni absolutne nic. Neviem o co slo v tom inzerate ale tak pre mna len dobre :) Auto na 15" pelchoch a 4 obute 17" v kufri. A smer domov
Dovtedy som 2,8 ani nepotiahol az kym som nevybehol z mesta kedze s nevyplatenym autom nevymyslam.No isla tak ze som to sam necakal. Teraz to je zvyk ze nic moc ale vtedy som ostal ze to co som pre boha kupil :)
Hned prvy problem sa vyskytol na pumpe v Moste kde auto nekrestansky klepalo(hydra a neskor zistenie ze v tom neni olej

) Isiel som povozit kazdeho asi koho poznam. Ved viete ako to je po kupe auta :)
Spravil sa servis a auto som uzival mesiac,dva kym som ho za najvacsieho letneho dazda neoplieskal o zvodidla. Trafil som tak hlupo ze z kazdeho rozku troska ale nosniky vsetko ostalo rovne. Vymenila sa kapota,blatnik,maska,svetlo,smerovka a nahodil sa cinsky brat mpaketu. Kedze ako student,robim len cez vikendy a sviatky.Rozpocty suu obmedzene ale vzdy sa da ked sa chce.Ale od leta som nenalakovany.
Stale sa rozhodujem akym smerom sa s autom ubrat ale viac ako na vybave mi zalezi na jazdnych vlastnostiach a nech ma auto taky akuratny stance. Ziadne brutalne odklony a ni extremne stretche. Viac sa mi paci ked su vyplnene blatniky aspon ako takou pneu.Fotky mam len par ale z kompu pridam opravy a upravy.
Cize nejake to zhrnutie:
E36 Touring Montrealblau
M52b28
1996
Mpacket predok
Krutene prahy
Difuzor v seriovom narazniku
Vybava

:
Ten krik co sa vala vo Vesternoch tak asi niečo take
Predne okna v elektrike
Social sedacky