... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

PeterSoftak
Autor témy
Auto: BMW X6 i35
Kraj: Trnavský

info. VIN a kontakt

Streda, 22. Októbra 2014, 17:36

Ahojte, chcel by som len prispieť informáciou po predchádzajúcich skúsenostiach že by bolo vhodné ak sa rieši nejaký technický alebo aj iný problém a potreboval by niekto radu uvádzať do príspevku posledných 7 znakov z VIN kódu a kontakt na seba e-mail a tel. číslo. Len osobný postreh a skúsenosť :thumbup: (lepšie ša riešia a opisujú problémy ľuďom, ktorý o tom ozaj niečo vedia) :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: info. VIN a kontakt

Streda, 22. Októbra 2014, 23:36

A este velkost šulina a bankove konto:-))))Vidim ze si tu novy(5prispevkov),ono vedsinou sa ludia uz konecne naucili pisat model auta a vykon a to pre urcenie zakladnych veci staci....:-)))Obcas sa sice najde jedinec co napise napr"nefunguje mi zamykanie" a mi rozmyslame ci na aute,alebo dome:-)))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 12:17

pokial ma niekto v popise model a motorizaciu ako ty alebo ja tak to nieje potrebne pokial nevymeni auto :-D ale ak ma niekto v popise "stara pajta" ci "zasrany zigulak" tak sa tazko radi ;-)

dovod na zverejnovanie telefonu ci mailu nevidim ziadny kedze ak chce niekto radu tak si to vlakno odsleduje...

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 17:01

no to moze byt niekedy problem ked chalan medzitym dostane ban alebo mu zmazu temu :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 29 neregistrovaných