... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

10štartov=1minúta bez mazania to už asi nerozchodíš. PS:posledna rada odomna daj dole ventilove vyko postav sa k motoru a niekto nech ti to naštartuje,sleduj čas od naštartovania až po moment ked ti to začne prskať olej z vačky,ak je to dobré malo by to byť do cca3s.!!! neže budeš mať na sebe oblek zo stužkovej
 10štartov=1minúta bez mazania to už asi nerozchodíš. PS:posledna rada odomna daj dole ventilove vyko postav sa k motoru a niekto nech ti to naštartuje,sleduj čas od naštartovania až po moment ked ti to začne prskať olej z vačky,ak je to dobré malo by to byť do cca3s.!!! neže budeš mať na sebe oblek zo stužkovej  

!!! kusok ti to ofrká motor,nie moc ja to bežne takto skúšam.
 !!! kusok ti to ofrká motor,nie moc ja to bežne takto skúšam. 
											kaaajo napísal:čaute. potreboval by som poradiť. Mám 320d E46 a padá mi tlak oleja a po naštartovaní má motor čudný zvuk (klepe ako traktor) po chvíli to prejde a motor ide normálne. čo to môže biť ???

luky2208 napísal:DA namiesto čidla našrubuješ redukciu(neaka trubka zo zavitom) spojíš to s tlakomerom neakov hadičkov,nie moc dlhov aby si to nemal skreslené.tlak bi mal naskočiť 1-2s po naskočení motora. tlak by mal byť napysaný na čidle ktoré vyšrubuješ.tušim že je to oko 0.5atm. ak som sa pomylil tak ma PROSíM opravte.Ak je všetko OK tak po vypnutí motora ten tlak nespadne okamžite ale pada pomaly cca5-8s.