... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

opTy
Autor témy
Auto: e90 - 330i
Kraj: Bratislavský

H7 led

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 09:10

Caute mate nejake dobre H7 led alebo nieco co by vyzeralo ako xenon lebo mam dialkove na H7 a mam to nastavene ako denne svietenie a vyzera to dost vtipno to zlte svetlo chcel som tam dat H7 led ale by to nehadzalo chybu ze to ma maly odber.. popripade mi sem hodte link dakujem ;)

No nasiel som len toto http://autotechnik.sk/diely/6507/denne- ... 8836&t=370 co poviete nato ?
┌П┐(◉_◉)┌П┐
Obrázok

msakac33

Re: H7 led

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 09:48

opTy napísal:
co poviete nato ?

ja by som povedal k tomu len tolko, ze 28 Eur za taku picovinu by som nedal....bez urazky ](*,)

Užívateľov profilový obrázok
bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 10:19

hod h7 55w kukni na googli.
prikladam realnu foto jak svietia
Prílohy
DSC_0148.jpg
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

bmwbanan
Auto: BMW 6GT 630d xDrive
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 10:40

k tym z prveho prispevku, vyzera to pekne na foto ale co potom dialkace ? su pouzitelne ?

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 11:14

Tie hore som montoval zo 20 parov, vyzera to dost dobre....aj ked z blizka je trošku vydieť tie diody z boku,ale celkový efekt je fajn.....tie čo ma bramborak, tych cez 50 parov, priznam sa že to nieje až tak silno biele jak tie diody,ale svieti to tiež bielo a o silnejšie.....mám ich tiež v aute.....len si treba vybrať či diody alebo halogen....svietivost je na oboch dostačujúca....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

bmwbanan

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 12:50

bramborak napísal:
hod h7 55w kukni na googli.
prikladam realnu foto jak svietia

tym H7 55W na googli myslis osram coolblue ?

bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 13:17

Nie, toto daj do googlu a najde ti viac eshopov stymi ziarovkami : "HOD h7 55w"
Simik mi ich rok a pol dozadu odporucil a odvtedy ich mam a spokojnost.
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

lulu991
Auto: BMW 330xd
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 13:30

Ja mam tie LEDky z prveho prispevku, len ich mam za ovela rozumnejsiu cenu (12 EUR). Svieti to cez den pekne, svetelna hukacka vsak dost tymto utrpela, nema to taku svietivost ako origos zlte halogenove H7, ktore som tam mal predtym, ale to mi az tak nevadi, blikam xenonom, ked treba a dialkove svetla su tiez xenony, takze to uz vobec nevadi :) Co sa tyka zivotnosti mam ich tam uz tusim rok, svietia kazdy jeden den a stale funguju :wink: A po instalacii samozrejme treba odkodovat kontrolu vypalenia, lebo to bude stale hlasit, ze ich mas kaputt :wink:

bmwbanan

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 13:42

bramborak napísal:
Nie, toto daj do googlu a najde ti viac eshopov stymi ziarovkami : "HOD h7 55w"
Simik mi ich rok a pol dozadu odporucil a odvtedy ich mam a spokojnost.

a dialkove svetla su v pohode s tym ? dokaze to svietit aj ako dialkac ?

bmwbanan

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 13:43

lulu991 napísal:
Ja mam tie LEDky z prveho prispevku, len ich mam za ovela rozumnejsiu cenu (12 EUR). Svieti to cez den pekne, svetelna hukacka vsak dost tymto utrpela, nema to taku svietivost ako origos zlte halogenove H7, ktore som tam mal predtym, ale to mi az tak nevadi, blikam xenonom, ked treba a dialkove svetla su tiez xenony, takze to uz vobec nevadi :) Co sa tyka zivotnosti mam ich tam uz tusim rok, svietia kazdy jeden den a stale funguju :wink: A po instalacii samozrejme treba odkodovat kontrolu vypalenia, lebo to bude stale hlasit, ze ich mas kaputt :wink:

trosku som ta nepochopil... mas ledky z prveho prispveku na denne svietenie, xenon na stretavacky a xenon na dialkace (cize mas bixenon)? to kolko mas cociek alebo parabol :/ :D ... mozno/asi som len nepochopil

lulu991

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 17:43

Jaj, jasne vysvetlim to trochu zrozumitelnejsie :) Ano mam bixenon, tak ako kazda jedna E90/91, ktora ma z vyroby xenony.
tieto stavy maju moje svetla:

1. Denne svietenie - svieti mi H7 vo vnutornych parabolach (cize ledky z prveho prispevku) nie na plny vykon - svieti to uplne OK, bez problemov
2. Stretavacie svetla - svieti xenon (v sosovke) + angel eyes - samozrejme OK
3. Svetelna hukacka (cize bliknutie, potiahnutie lavej packy ku sebe) - vtedy svieti H7 vo vnutornych parabolach na plny vykon - toto je s tymito LEDkami oproti origo halogenovej H7 slabsie a v podstate nepouzitelne, lebo to velmi silno nesvieti
4. Dialkove svetla (cize lava packa od seba) - vtedy svieti H7 na plny vykon + xenon na dialku (v sosovke sa prehodi clona a svietia do dialky, teda klasicky bixenon) - kedze svieti xenon tak neni problem s dialkovymi svetlami a nevadi ze ta H7 nesvieti moc silno

Cize z toho vyplyva, ze ked chcem na niekoho bliknut (stav 3, ktory ako hovorim je nie moc pouzitelny), nebliknem potiahnutim packy k sebe ale od seba, cize zablikam v podstate xenonom :wink: Hadam som to uz napisal zrozumitelnejsie :)

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 18:51

To blikanie sa da nadstavit na xenony k sebe z packou..,:)))H7 potom nebude pouzivat ako hukacku....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

bmwbanan

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 19:15

prrrr hosi, takze ked mam e90 xenon tak mam aj dialkace svietene xenonom vonkajsou cockou ? to by bola kur.a novinka pre mna :O

lulu991

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 19:53

vsak zastav oproti nejakemu zrkadlu alebo nejakemu sklu a skus dat dialkove...na e90 neexistuje obycajny xenon, len bixenon...LCI modely uz nemali ani svetelnu hukacku ani riesenu takto, uz len s bixenonom...SIMIK viem o tom, len som sa k tomu este nedostal, stale sa mi to nechce nakodovat :) Po dovolenke sa do toho pustim, ked som to ovsem uz nezabudol :D

bmwbanan

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 20:01

na co je teda na lci modeloch ta vnutorna cocka alebo parabola ? zda sa mi ze som videl aj cocku aj parabolu, alebo to sa mi vazne iba zdalo ?

upravujem prispevok, tak nie... nasiel som dynamic aj taky aj taky... ja uz som mimo z toho :/
Naposledy upravil/-a bmwbanan v Štvrtok, 21. Augusta 2014, 23:06, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných