... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
lulu991 napísal:LCI mi vo vnutornej parabole ziarovku na osvetlenie angel eyes, cize uplne inac riesene AE ako na predfacelifte, kde je ziarovka na osvetlenie AE zospodu. Preto LCI modely maju denne svietenie kruzkami
opTy napísal:Mam tam ziarovky h7 55w ale idr mi o to ze nechce to zlte svetlo klasickej ziarovky preto sa pytam na tie ledky... a ked ze ledky nemaju taku spotrebu ci to nebude hadzat chybu...
lulu991 napísal:vsak zastav oproti nejakemu zrkadlu alebo nejakemu sklu a skus dat dialkove...na e90 neexistuje obycajny xenon, len bixenon...LCI modely uz nemali ani svetelnu hukacku ani riesenu takto, uz len s bixenonom...SIMIK viem o tom, len som sa k tomu este nedostal, stale sa mi to nechce nakodovat :) Po dovolenke sa do toho pustim, ked som to ovsem uz nezabudol
bmwbanan napísal:
dnes som skusal packu k sebe a od seba a videl som ten rozdiel v tme ale ked som bol na chvilku oproti vykladu tak som zapol dialkove od seba a rozsvoetili sa aj vnutorne paraboly... to je ok ? rozsvieti sa aj to a aj sa zmeni ta clona na xenone ?
caknakist napísal:ne....nebudu nic psát...budu prostě chovat tak, že to téma tu vůbec není![]()
opTy napísal:Tak naco si to otvaral ? Logika zase pepa 3000...bud sem naois nieco mudre alebo nekomentuj nic dik