Na predaj je už dlhšie, jazdené po diaľnici sú všetky , už len preto že to nie je moc motor do mesta...nemá originál svetlá(myslím) a výbava...no nič moc, a mal by to byť 142kW podľa VIN
predné lampy mi prídu ako depo s nejakou čírou smerovkou.... auto identické môjmu len v inej farbe ak tento to predá za 4000 tak ja moje musím za 3500 minimálne ak sa povenujem laku
ale inak je to niekto z klubu respektíve niekto z klubu to auto osobne pozná lebo tá e30 kabrio má majiteľa aj tu
Brat pracuje v BA a chodí domov do PE tak určite nejazdi dialnice , depo svetlá sú tam preto lebo origo boli plastové a zašednuté ako na každej pred FL e39.
Aktual.: e21 /e36 318i / Mini - Príbeh Ex: e36 320i coupe - Príbeh Ex: e30 318i cabrio - Príbeh Ex: e30 325i coupe - Príbeh
ale teraz vážne.. ľudia ste na drogách? je tu 7 tém o 530D E39 za týžden a v každej sa pýtate na tie isté autá ty sa dokonca pýtaš na to isté viac krát post1103335.html#p1103335 v rôznych témach
Kokos tak toto je fakt haluz. Včera som tu spájal asi 5 tém o E39. Je taký problém pozrieť sa do tej jednej spojenej, či tam náhodou nie je auto na ktoré sa chcem spýtať???