... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

belowzero
Autor témy
Auto: e30 328i kupe
Kraj: Bratislavský

poprosim o pomoc respektive o radu..

Streda, 3. Septembra 2008, 23:06

v nedelu o 5rano som viezol kamarata z discoteky do nemocnice s rozrezanou nohou lebo daky dobrak.. mu tozrezal poharom nohu..
ked ze som bol jediny autom a sanitka zevraj necela prist odveiezol som ho do nemocnine cestou do nemocnine som zbadal oproti ist policiu.. tak ako presli kukal som sa do spatneho zrkadla.. a hned sa otacali zamnou vbehol som do prvej ulice.. a zaparkoval vypol motor.. dosli ku mne a pytali si dokladi odomna dal som im vsetko co ziadali potom ci sa podrobim dychovej skuske.. povedal som ano.. nafukal som 1.0 promile.. este predtym som oboznamil pana policajta o tom ze som uzil alko.. napoj.. ale to bolo asi o 2hej.. nebol som opity ale bolo to v krvi..na otazku ze za aky dovod ma zastavili mi odpovedal pan policajt "isli ste podozrivo pomaly" a to som isiel 42 na 40ke co je pri techno pole.. hned mi zadrzali vodicsky preukaz.. prosikal som pana policajta ci sa to neda nejako inak riesit.. a oboznamil som ho zo situaciou ze veziem kamarata do nemocnice na pohotovost z rozrezanou nohou policajt zavolal sanitku a povedal sanitak ze to je na stychi.. dal mi precitat spravu a do zadnej casti som napisal moju poznamku ako vsetko bolo teda ze som viezol kamarata do nemocnince zo zranenim pri com mu neznama osoba rozrezala nohu.. no teraz som bez vodicaku lebo pan policajt nechcel to riesit len pokutou tak sa chcem opytat alebo informovat co mam robit.. v tomto pripade.. ked za prve nema dokaz ze som soferoval to vozidlo.. a hlavna vec je ze som viezol na pohotovost osobu pokial viem nemal by mi branit v prevadzke vozidla pokial vediem osobu do nemocnice na vysetrenie.. co v tomto pripade mam robit alebo co by ste mi poradili..
http://m.youtube.com/watch?v=kp23Us2wSU ... out=mobile

BMW e30 320i sedan EX
BMW e36 328i sedan tobagoblau EX
BMW e30 328i mtechII
BMW e46 330d touring silwer
BMW e46 330d touring 265PS 630NM

Užívateľov profilový obrázok
coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 06:56

urobil si uplnu blbost co si urobil, mal si letiet do nemocnce a jebkat na policajtov... teraz si budes musiet prestudovat zakony kedy mozes vies zraneneho a ako! zraneneho s alkoholom v krvi do nemocnice

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 07:56

uz ked ti ho raz zobrali uz to take lahke spat dostat nebude.

nemal si si ho nechat zobrat a ist rovno do nemocnice

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 07:58

Vzdy ked ideme za zabavou niekto z nas nepije. Aj kvôli takymto veciam.

Holt, zalezi na tom ake vazne bolo zranenie. Zas jeden štich nieje dostatocny dovod na soferovanie pod vplyvom.

Ked si zastavil v ulicke a vypol motor mal si vystupit a zapierat ze si soferoval.

Na tvojom mieste by som si dal zistit na papier preco nechceli poslat sanitku. Ak by si to mal potvrdene mohlo by ti to pomoct. Ale asi len malo.

Jednoducho pod vplyvom sa nesoferuje.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 09:03

Zrejme si to myslel dobre... ale nedopadlo to dobre.
Zahnut do ulicky a vypnut motor asi nebolo najstastnejsie riesenie.

Dobry trik ja povedat ze nemas vodicak v tom pripade ti ho nemozu zadrzat a ty mozes legalne jazdit az pokial ta nepredvolaju na DI. Dava ti to moznost este manevrovat a spekulovat, alebo hladat znameho na DI.

Ak si podpisal tlacivo na mieste o vysledku objasnovania, je to v haji a nemozes tym uz nic robit. Polis ti zrejme vystavil potvrdenie o zadrzani vodickeho preukazu a teraz cakas na predovolanie na prislusny DI. Tam sa to bude prejednavat, ale necakaj dialog skor monolog... Oni tam riesia stovky tychto pripadov denne. Ulozia ti sankciu podla zakona o premavke na pozemnych komunikaciach... neviem ako je to ponovom.. zrejme zakaz vedenia mot. vozidla do 2 rokov plus pokuta... tusim do 20tis. ?

Potom uz len vydrzat a nesadnut do auta bo to je trestny cin marenia uradneho rozhodnutia a pojde sa na sud.

Dobra sprava je ze mozes pisomne poziadat prislusny DI aby upustil od zvysku sankice a v tvojom pripade ti moze vyhoviet a jazdit budes uz za par mesiacov.

Vela stastia :idea:

alfi666

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 09:08

hmm... 1 promile je celkom aj dost :roll: .. to sa na mieste blbo vykecava :roll:

V danej chvili by bolo asi rozumnejsie natahovat cas a odmietnut sa podrobit dychovej skuske, to by ta museli zobrat do nemocnice na odber krvi... tym by sa to trochu natiahlo - a doriesili by ste odvoz aj tvojho kamosa...
Ale 1 promile by ti za 1 hodinu veru nekleslo a z krvi by to namerali tiez :roll:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Oldman
Auto: E46 325 TI, E46 320i
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 09:15

Keď ideš autom nemáš chlastať,mali by ti vziať vodičák na 5 rokov a 20 litrov pokuty! A vy ostatní mu dobre poradte,až zase pojde ožratý a niekoho blízkeho vám zabije tak mu zase budete radiť?
compakt E46 325 TI Individual ,e46 320 touring

GOOSE

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 09:18

Mas pravdu Oldman. Neznasam ked niekto pije a soferuje. Pravda je taka ze keby mi napr niekto zrazil priatelku, mohol by mat aj 3 rodiace matky na zadnom sedadle a dvoch umierajucich hasicov na prednom a bol by pod vplivom akejkolvek omamnej latky alebo alkoholu tak by som mu utrhol hlavu. A to myslim doslova.

VZDY SA DA NAJST INY SPOSOB AKO DOPRAVIT NIEKOHO ZRANENEHO.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 09:22

Suhlasim, ze ozraty nema jazdit, ale zober to z druhej stranky. Sanitka nepride. Co asi mal robit? nechat chalana tak? povedat mu, chod domo, a zajtra sadni na autobus a chod doktorovy? Chyti zapal a nase zdravotnictvo urobi co? odreze mu nohu. Mne sa stalo cosi podobne v zime na chate. chalan si prerazal ruku a krvacal ako svina. volali sme zachranku a 10 min sme im vysvetlovali kde to je. Potom nam povedali ze az k chate nedokazu vijst. Co sme mali robit? nechat ho tak? alebo ist snim pesi ked odpadaval? nalozili sme ho do auta a priviezli do najblizsej obce kde sme sa stretli so sanitkou. Myslim ze zivot je vzacnejsi ako vodicak. Aj ked v jeho pripade neslo o zivot ale ktovie ako by to skoncilo keby ho nechal tak

GOOSE

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 09:27

Zivot je dolezitejsi ako vodicak.

A co tak TAXI?????????

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 09:33

pokial sa jednalo o zachranu zivota, tak by to bolo asi inak posudzovane, ale ist dat sit nohu asi nie je nic take co by ich presvedcilo ze to bolo nevyhnutne. Skor ste mali zavolat sanitku alebo ist taxikom.

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 09:40

airbone napísal:
pokial sa jednalo o zachranu zivota, tak by to bolo asi inak posudzovane, ale ist dat sit nohu asi nie je nic take co by ich presvedcilo ze to bolo nevyhnutne. Skor ste mali zavolat sanitku alebo ist taxikom.

nechcem ho nijak obhajovat ale ked si si vsimol tak sanitka ich poslala do <>
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

bmw524

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 09:43

za dobrotu na zobrotu.. :?

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 09:44

jararak napísal:
nechcem ho nijak obhajovat ale ked si si vsimol tak sanitka ich poslala do <>

sanitka ta nemoze poslat do <>

pozri si 112 ku akym pripadom chodia...

oni ked dostanu hlasku tak musia prist a nemozu ti do telefonu povedat len tak ze nepridu....

GOOSE

Štvrtok, 4. Septembra 2008, 10:04

Peppo napísal:
sanitka ta nemoze poslat do <>

pozri si 112 ku akym pripadom chodia...

oni ked dostanu hlasku tak musia prist a nemozu ti do telefonu povedat len tak ze nepridu....

Malo by to tak byt ale bohuzial je pravda ina. Moj 8 rocny brat mal minule zachvat pretoze je astmatik. Babka volala sanitku. Povedali jej vsak ze najskôr mozu prist o 30 minut az hodinu!!!!!!!!!! A to je ona sama lekarka!

Jedine stastie bolo ze som akurat prisiel lebo som chcel umyt bavorak. Sadli sme do auta, pustil som blikanie a za par minut sme boli na kramaroch z opacnej strany mesta.

Neviem co by robil taky bezny clovek.

Ale pokial islo len o jeden štich tak TAXIk byb bol stacil.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných