... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
belowzero napísal:a isiel som presne podla predpisou 40..
belowzero napísal:zas vsetci ste mudry chalanisko den na to ako som ho viezol dostal infekciu a vyzeravali mu nookolo maso.. a na taxik neboli uz love a nebol som na disco z autom ale bol som v starom meste a aj tam byvam mal som barak o dve ulice dalej tak nebol problem zbehnut.. a nebol som ozraty keby ze som nafukam minimalne 2promile.. ani som sa netackal ani nist bol som uplne normalny len som to mal v krvy sam policaj to povedal.. ale hol bol tam bohuzial.. a isiel som presne podla predpisou 40.. a to bolo prvy krat co som viedol vozidlo ze som pil.. !!!
Max-Max napísal:na taxik neboli love? v BA je pokial viem cca 300 bankomatov... nebol si ozraty? 1 promile je v podstate to iste ako ked si das ovocnu kompot, ne? nic, zobrat papiere na dva roky a nazdar, stavim sa ze sanitka neprisla preto, lebo mali podozrenie ze ozrate deti si robia prdel a teba nenapadlo nic lepsie len najebany sadat za volant.... az budes mat vlastne deti, potom pochopis, teraz si majster sveta a my tu mame debilne reci. Tak ti treba, bez skusenosti, s velkym egom a s 1 v zile sa svet zda krasny.
Minule v 112 bola fajn reportaz, jak 18 rocny najebany viezol brata so svagrinou a malym deckom, lebo z nich mal najmenej vypite. Iba jedno promile. Skoncili na streche.