... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
zv-erina napísal:mam moznost ho namontovat do auta.. diezla.. troska sa toho bojim pocuvam rôzne nazory.. co vy na to
Diablo napísal:ako píše Xader v diesli to nemá zmysel
Xader napísal:zv-erina napísal:mam moznost ho namontovat do auta.. diezla.. troska sa toho bojim pocuvam rôzne nazory.. co vy na to
v diesli ti je na 2 veci dobry
BAVORAK009 napísal:Xader napísal:zv-erina napísal:mam moznost ho namontovat do auta.. diezla.. troska sa toho bojim pocuvam rôzne nazory.. co vy na to
naco ma vlastne sluzit ten ventil.Aky to ma ucel v aute???
BAVORAK009 napísal:Xader napísal:zv-erina napísal:mam moznost ho namontovat do auta.. diezla.. troska sa toho bojim pocuvam rôzne nazory.. co vy na to
Xader napísal:BAVORAK009 napísal:Xader napísal:zv-erina napísal:mam moznost ho namontovat do auta.. diezla.. troska sa toho bojim pocuvam rôzne nazory.. co vy na to
vyplna takzvanu turbo-dieru ? snad som to spravne napisal
zv-erina napísal:pravda je ze je to skôr na turba benzinove ale na moje prekvapenie som to videl na jednej diezlovej Ibize kde si to chlapec pochvaloval a sicalo to krasne.. ze vraj by to malo setrit turbo a vychytat tu turbo dieru.. uvidime zajtra to ide davat kamos do golfa5 140PS tak som zvedavý.. mam v plane chiptuning tak preto uvazujem aj o tomto ventile.. a s chiptuningom mate niekto skúsenosť?
M3driver napísal:no neviem, turbodiera vznika kvoli neskorsiemu nabehu turba nie?! a ventil ti vypusta prebytocny tlak ktory by ti normalne spomalil, resp. zastavil lopatky turba.
ehm, takze vlastne mas Xader v podstate pravdu! nie?!![]()
bohous.tds napísal:M3driver napísal:no neviem, turbodiera vznika kvoli neskorsiemu nabehu turba nie?! a ventil ti vypusta prebytocny tlak ktory by ti normalne spomalil, resp. zastavil lopatky turba.
ehm, takze vlastne mas Xader v podstate pravdu! nie?!![]()
akoze turbo pri chode motora aj stoji niekedy???a to len tebe robi alebo vsetkym