... všetko o BMW ...

autíčko je dovoz z talianska prvé čo ma čakalo bolo prihlasovanie ktoré  bolo nekonečne samozrejme ďakujem polici  za šikovnost ! .. auto je rok výroby 2006 najazdene ma 175 tisic malo by to byť pravda , lebo som bol aj v bavari kde mi to prezreli :) . . jedno čo ma štve že auto nema m packet sedačky a v predu angely :) ale to sa samozrejme zmením prve dojmi boli veľmi pozitívne hneď som vedel že ho musím mať :) . auto je v celku zachovalé jedine čo je že bolo buráné pravý bok  ale nič strašne prikládám par foto
 autíčko je dovoz z talianska prvé čo ma čakalo bolo prihlasovanie ktoré  bolo nekonečne samozrejme ďakujem polici  za šikovnost ! .. auto je rok výroby 2006 najazdene ma 175 tisic malo by to byť pravda , lebo som bol aj v bavari kde mi to prezreli :) . . jedno čo ma štve že auto nema m packet sedačky a v predu angely :) ale to sa samozrejme zmením prve dojmi boli veľmi pozitívne hneď som vedel že ho musím mať :) . auto je v celku zachovalé jedine čo je že bolo buráné pravý bok  ale nič strašne prikládám par foto

? Videl som to v jednej novej X5ke a furt som pozeral, že čo to je
  ? Videl som to v jednej novej X5ke a furt som pozeral, že čo to je  

pre auto 20 e to stoji mas tri naplne je to super a vyzera to fajn !! :)
 pre auto 20 e to stoji mas tri naplne je to super a vyzera to fajn !! :) mathewiq napísal:Chcem sa ťa opýtať čo to máš na tom výduchu ventilacie nejaký osviežovač od BMW? Videl som to v jednej novej X5ke a furt som pozeral, že čo to je

voMacK napísal:vybava nula bodov ti neprekazala pri kupe?

cayman napísal:Tie kolesa co mas sa aj mne lubili a kukal som po nich, na E90 ich nema skoro nikto...
Foliu na tie listy daj ciernu, nie hlinik. A daj aj viac foto zvnutra/zvonka a nedavaj tam filtre potom to skresluje farbu

mathewiq napísal:Chcem sa ťa opýtať čo to máš na tom výduchu ventilacie nejaký osviežovač od BMW? Videl som to v jednej novej X5ke a furt som pozeral, že čo to je

rosky napísal:Tie Alco to je kvalita

RudyJames napísal:Dnes uz studentov neucia gramatiku? Neda sa to citat
Inak auto naozaj zvlastna vybava, namiesto potrebnych veci (xenony, lepsie audio, sedacky) to ma blbosti (senzor osvetlenia, m-paket vnutorny).. A k tomu bezovy interier, no zaujimavy clovek to musel skladat
Je to original BMW prislusenstvo, tiez ho mam, najlepsia je cervena (visna). Taka guma vonou napustena v plastovom obale, vyzera to fajn..