... všetko o BMW ...
Polpy napísal:Ked chceš čierne lesklé lišty normálne pozri niekde v DE alebo polské allegro.pl tam určite najdeš black piano a nemusíš to potahovat ak nenajdeš alebo ti to príde drahé tak určite to potiahni čiernou lesklou bude to vyzerat super :) no a za plastidip asi len tolko čo napisal anubis :) plastidip ee :)) ináč super autíčko
Anubis-artS napísal:na ten plasti dip zabudni .... životnosť 0 bodov ... keby si mal fábiu tak nič nepoviem....ale keď už máš e90, tak tie veci rob poriadne
lulu991 napísal:dovolim si nesuhlasit, mam ho tristvrt roka a bez akehokolvek naznaku, ze by sa niekde odlupoval (daily car, najazdene s nastriekanym grillom cca 15-20tisic km)...vyzera to dobre, stoji to par eur a aj ma to bavilo nastriekat
Anubis-artS napísal:Každý má na to svoj názor. Pre mňa je to tuZingová pičovina, ktorú by som nastriekal jedine tak na fábiu. Videl som ako sa to lúpe z líšt okolo okien po pol roku, v interieri na používaných častiach, po pár mesiacoch, z mriežok po pár týždnoch jazdenia po dialnici ... ale na diskoch je to úplne top pičovinka .. "krásne" sa to umýva. Najlepšie je kúpiť mriežky za 60 eur a človek má pokoj ... a keď si mám vybrať medzi plastidipom za 15e a mriežkami za 60 ... na e90! .. tak volba je jasná. Samozrejme je to každého vec .. aj keby mal niekto na aute natreté mriežky temperkami ...
.
ondrej320d napísal:Tak mas pravdu ja som len chcel vedet ze ako to drzi ak to mam robit natyzden kaslem nato
Wictor_W napísal:Pýta si to podložky inak môže byť