... všetko o BMW ...
 auto za par šlupu takže nic extra,ale šlo o ten pocit prostě vlastnit BMW. Nakonec se prodalo a čekalo se dál 3 roky. Až v roce 2013,22.prosince jsem si jel pro další BMW,tohle už vypada k světu než předešlý. Takže dlouhou dobu jsem sháněl hlavně e36 v coupe a minimálně 2.0 motor. Až jednou se objevilo na inzerátu právě tohle,na fotkach vypadalo parádně,zavolal jsem dohodnul kdy se můžeme sejít a hned na druhý den jsem pro něj jel. Dlouhé čekání,tisíce představ jak bude opravdu vypadat až najednou se objevilo předemnou,na fotkách vypadalo parádně ale v realu,přímo předemnou tak to už bylo neskutečný. No prohlídnul jsem si ho,svezl se a byl jsem jasně rozhodnutý,na co čekat dál než se objeví zase něco pěknýho tak jsem ho hned vzal.Jízda domů byla fakt zážitek,ještě k tomu po dálnici. Wáuu
 auto za par šlupu takže nic extra,ale šlo o ten pocit prostě vlastnit BMW. Nakonec se prodalo a čekalo se dál 3 roky. Až v roce 2013,22.prosince jsem si jel pro další BMW,tohle už vypada k světu než předešlý. Takže dlouhou dobu jsem sháněl hlavně e36 v coupe a minimálně 2.0 motor. Až jednou se objevilo na inzerátu právě tohle,na fotkach vypadalo parádně,zavolal jsem dohodnul kdy se můžeme sejít a hned na druhý den jsem pro něj jel. Dlouhé čekání,tisíce představ jak bude opravdu vypadat až najednou se objevilo předemnou,na fotkách vypadalo parádně ale v realu,přímo předemnou tak to už bylo neskutečný. No prohlídnul jsem si ho,svezl se a byl jsem jasně rozhodnutý,na co čekat dál než se objeví zase něco pěknýho tak jsem ho hned vzal.Jízda domů byla fakt zážitek,ještě k tomu po dálnici. Wáuu   

)
) Doufám že i na dále tomu tak bude,už mám naježděno bezproblémových 1000km
 Doufám že i na dále tomu tak bude,už mám naježděno bezproblémových 1000km  jenom topení trochu zlobilo,resp. bylo ucpaný takže se vyměnil kabinový filtr a hned rozdíl.
 jenom topení trochu zlobilo,resp. bylo ucpaný takže se vyměnil kabinový filtr a hned rozdíl. 

Dok323 napísal:Tak nový kola na léto
 hodne štestí
  hodne štestí  
 american style,hrozný
 american style,hroznýDok323 napísal:23american style,hrozný

asi sa k nemu budem musiet aj ja po case vratit
 asi sa k nemu budem musiet aj ja po case vratit 

majro napísal:gratulujem k autu..
vyfuk moc dlho na rpedaj nebol, a celkom som po nom poskulovl aj ja
Y rob ked tak v strednej casti niekde, toto by bol skoda spravit Y niekde pri tlmici..
 taky mě to bude čekat a nevim jestli rezonátor nebo jenom "kus trubky"
  taky mě to bude čekat a nevim jestli rezonátor nebo jenom "kus trubky"