... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

podpalubovku v motorovej casti alebo zabudikmi ?
 podpalubovku v motorovej casti alebo zabudikmi ?Hajecek napísal:... podpalubovku v motorovej casti alebo zabudikmi ?

lebo som si myslel ze bude niekde pod palubovkou pretoze odtial to cvaka akokeby ... Potom som dosiel na to ze to necvaka to relatko ale ten "prepinac"
 lebo som si myslel ze bude niekde pod palubovkou pretoze odtial to cvaka akokeby ... Potom som dosiel na to ze to necvaka to relatko ale ten "prepinac"  a nakoniec som sa pozrel do schemy co som mal vytlacenu dokonca pocesky ale kym mi doplo ze spinac blikacu je to co hladam tak to trvalo
 a nakoniec som sa pozrel do schemy co som mal vytlacenu dokonca pocesky ale kym mi doplo ze spinac blikacu je to co hladam tak to trvalo  a je cele spalene to relatko takze problem identifikovany a vecer bude snad opraveny
 a je cele spalene to relatko takze problem identifikovany a vecer bude snad opraveny 

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) celeee zle ... ale co uz momentalne je dalsia vec ktora ma trapi, ze vypadavaju za jazdy budiky, vsetky rucicky klesnu na minimum akoby sa nic nedialo jedine zostane svietit absko :/ nenapada vas nieco ? po chvilke znovu naskocia
 celeee zle ... ale co uz momentalne je dalsia vec ktora ma trapi, ze vypadavaju za jazdy budiky, vsetky rucicky klesnu na minimum akoby sa nic nedialo jedine zostane svietit absko :/ nenapada vas nieco ? po chvilke znovu naskocia 
											 Prosim viete niekto mne (lame do elektriky) vysvetlit kam co najjednoduchsie pripojit pravu prednu smerovku aby zacala fungovat??  Na e36.. vystrazne ani neriesim, ale smerovku treba..
 Prosim viete niekto mne (lame do elektriky) vysvetlit kam co najjednoduchsie pripojit pravu prednu smerovku aby zacala fungovat??  Na e36.. vystrazne ani neriesim, ale smerovku treba..shadowhand napísal:Aby som nemusel vytvarat temu tak sa priplichtiim..Prosim viete niekto mne (lame do elektriky) vysvetlit kam co najjednoduchsie pripojit pravu prednu smerovku aby zacala fungovat?? Na e36.. vystrazne ani neriesim, ale smerovku treba..

jurkyLE napísal:no ja ti nevim, ja som to tak narychlo poriesil na E36 compact, ze som bocnu blatnikovu smerovku prepojil na prednu smerovku ( lebo tam nesla ziadna stava ) a potom vzdy pri pusteni tej strany smeroviek mi preblikovala hmlovka ako vonku tak aj na pristrojovke, takze to nebolo stastne riesenie
 . Tak neva, kaslem na to.. diky za radu
. Tak neva, kaslem na to.. diky za radu