Takze po dlhom case tu spravim pribeh aj ja :) Aby som zacal od zaciatku , uz davno sa mi pacilo bmw e30 a ked prisiel ten vek 18 rokov tak som sa zacal pozerat po aute . Kedze som student a moc penazi nemam tak som chcel nieco co nebude az take stare aby sa mi to nedojebalo hned ako to kupim tak som si povedal ze si kupim 36tku :) Tak som zacal hladat ze co by sa mi pacilo , motor som chcel nieco co ma dost koni a malu spotrebu tak som si myslel ze mi bude stacit 1.8is . Tak teda som hladal a hladal az som nasiel jedno coupe teraz uz moje byvale , tak som sa isiel pozret ze co to je . Ked som tam prisiel a cakal na majitela som uvidel ako zo zakruti vyslo nalestene zelene auto :) Uz vtedy som vedel ze ho chcem . Tak som isiel na skusobnu jazdu a bolo rozhodnute . Auto som mal asi 7 mesiacov no za tu dobu som si zvykol na ten vykon a prislo mi to slabe . Kedze moj sen bolo e30 coupe tak som zacal rozmysal o tom ze by som predal 36tku a kupil si 30cku . Tak som zacal hladat na internete ale nikde nic , po dlhej dobre sa zrazu objavila na predaj kamaratova byvala . Uz vtedy bolo rozhodnute ze ju chcem , tak som prisiel domov rychlo som spravil inzerat a cakal som kym sa niekto ozve . Este v ten den mi napisal chalan ze by sa na nu prisiel pozriet , tak na druhy den sa uz predala :) Ked som mal peniaze v ruke tak som volal majitelovy e30 ze ci by som sa na nu mohol prist pozriet . V nedelu rano sme sadli do auta aj s Dendom a s chalanom ktoreho bolo to auto pred tym . Takze smer handlova , ked sme tam prisli po 3 hodinach cesty z BA pretoze sme asi 100krat zabludili

Kedze cena bola strasne vysoka tak sme zjednavali az kym to nebola cenovka ktoru som bol ochotny za nu dat :) Cesta domov bola krasna kedze som isiel na tricke :) Auto je hrdzave ide na 5 valcov ale je to proste 30cka coupe :) Auto bolo uz u jedneho clena klubu ktory na tom podla pribehu robil kopec veci ktore som bohuzial ja na aute nevidel
Na aute sa ide cez vikend menit hlava kedze niekto tam strhol zavit na sviecke
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
a potom by to mal byt plno hodnotny 6 valec :) Dalej je v plane auto aspon trosku vyvarit spravit na podvozku veci a casom sa este uvidi co bude
Tak nieco k autu :
Farba :diamantschwarz metallic
motor : m20b25
vybava : elektricke okna a zrkadla , servo , maulny siber , male BC , zadna roletka
Vypis vybavy :
S215A Servolenkung, drehzahlabhängig Power steering, rpm-sensitive
S288A BMW LM Rad Kreuzspeiche 29 BMW light alloy wheel, cross spoke 29
S300A Zentralverr. m. Diebstahlsicherg. Emergency spare wheel
S320A Entfall Modellschriftzug Deleted, model lettering
S324A Front- und Heckspoiler Front and rear spoiler
S339A Shadow-Line Shadow-Line
S350A Wärmeschutzglas grün Therm. insulat. glass green
S400A Schiebehebedach handbetätigt Slide/tilt sunroof, manual
S410A Fensterheber elektrisch vorne Window lifts, electric, front
S415A Sonnenschutzrollo hinten Sun-blind, rear
S428A Warndreieck und Verbandstasche Warning triangle and first aid kit
S497AMittelarmlehne im Fond Centre armrest, rear
S510A Leuchtweitenregulierung Headlight aim control
S520A Nebelscheinwerfer Fog lights
S556A Aussentemperaturanzeige Outdoor temperature indicator
S570A Stärkere Stromversorgung Reinforced power supply
S653A High Definition Radio Radio Bavaria C Reverse II
S680A Radioantenne manuell Radio antenna, manual
S690A Cassettenhalterung Cassette holder
S704A M Sportfahrwerk M Sports suspension
S708A M Sportlenkrad Leder M sports steering wheel leather
S720A Edition ZD
S750 Basisumfang für Edition
L801A Länderausführung Deutschland National Version Germany
takze foto este mojej byvelej ktoru ma uz teraz iny clen klubu
a fotky e30 , nemam ich vela ale casom pribudnu :)
a foto interieru