Streda, 9. Októbra 2013, 11:36
Ahojte. K sedackam-Potreboval by som poradit. Mam zajednane predne sedacky kozene(manualne, vyhrievane), no v aute mam latkove dotrhane NEVYHRIEVANE, tiez manualne ovladane. Chcem ich teda vymenit a moja otazka znie, ci by som mohol pouzivat aj vyhrev pokial nemmam vo vybave vyhrievane sedadla? Viem ze na prerabku potrebujem asi nejake moduly alebo nieco podobne..nie je to len ze zapojim kable na tlacitko a hotovo. Preto moja otazka znie, ci mozem len vyhrev pripojit na baterku a dorobit na sedackach nejaky skryty gombik na zapnutie vyhrevu a vypnutie vyhrevu. Viem ze to pojde tim padom na plne gule ten vyhrev ale to nevadi, chcel by som to aspon takto aby sa tie sedacky dokazali vyhriat. Bude to v poriadku? Nebude to robit sarapatu s napatim, baterkou atd atd? Bateriu ma asi rok a pol, je to 100Ah.
A druha otazka smeruje ku xenonom, tiez vo vybave nemam xenony no mam ich v ponuke za pekny peniaz. Mam uplne klasicke ziarovkove svetla. Da mi ku xenonom vsetko, starter a vsetko ostatne. Tiez ich staci iba napojit a koniec? Alebo tiez na to potrebujem rozne moduly a bla bla? Stacil by mi len cisto xenonove svietenie, pokial to nenarusa funkcnost, tak natacanie a podobne veci ktore sa tykaju s modulmi atd atd nepotrebujem.
dakujem za rady