hned ako prve po kupe som zohnal a bymenil vysuchane pneumatiky na 16tkach plechacoch za tie disky, co su tam teraz. Mozno po zime tam poriesim nejake 17tky na leto, uvidime. Cesty su v Rakusku ovela lepsie ako u nas (ci dokonca v Taliansku, Nemecku, aj Svajciarsku). Rakusaci sa staraju :)
Auto ide na Rakuske znacky, a to v praxi znamena, ze najprv musi prejst rakuskou TUV (ako u nas STK+EK), potom zaplatime poplatok pri prvej registracii vozidla v AT (obdoba Ficovej dane, ale oni to maju uz dlho, cini podla spotreby cca v nasom pripade 11% z kupnej ceny vozidla - bonus/malus system na CO2 emisie, ktory este platil do tejto jari a mohol kludne zrujnovat kohokolvek s vacsou kubaturou uz chvalabohu neplati, takze za CO2, ziadne priplatky), nasledne mozme auticko zaregistrovat - u nich sa to robi napoistovni, ktora nam aj na zaklade podkladov z TUV a zaplatenej dane vyda znacky. Potom auto odhlasime na SK.
No a na tej TUV sme samozrejme na prvykrat nepresli :) Zatial za to nepytali nic, mame si poopravovat chyby, oznacene ako vazne a prist opat.
Tu je zoznam, zo vsetko mame v protokole:
vazne chyby (tie sa musia opravit, inak auto neprejde):
- zadne brzdy nebrzdia dostatocne
- rucna brzda nebrzdi
- brzdova kvapalina, vymenit
- nieco s riadenim na lavej strane, vraj tam je vola, ci buchoce cosi,uvidime, kukneme, v tej ich nemcine sa ani pan Boh nevyzna

- predny lavy blinker prasknuty
- zadna hmlovka nešvici :) - akurat v ten den, ked som siel na TUV sa pokakala

- pasy nenavijaju - toto je vazna chyba vraj, a neprejdem, kym to neporiesim

- svieti Airbag (je tam jednopatronovy volant, ma byt multifuncny dvojpatronovy original)
- olej unika
lahke chyby (s nimi auto prejde):
- stav volantu (bola tam zatial taka stara raroha z predfaceilftu)
- stav osvetlenia zadnej SPZ (krytka plastova prehorena/cierna a tym brani osvetleniu)
- ulozenie tlmicov na zadnej naprave
- poskodenia karoserie - skrabance a pod, ktorych je po predch. majiteloch hodne :)
- soferova sedacka poskodena

tak toto riesia v AT na kontrole

Takze to vsetko sa musi/muselo vyriesit, aby sme dostali TUV
Dodge Durango 5.7 Limited Hemi LPG + Jeep Cherokee Limited V6 3.7 LPG + e83 X3 3.0 LPG
ex:
e46 320td, e84 X1 18d, Jeep Grand Cherokee WH 3.7, Jeep Cherokee Sport KK V6 3.7, e46 325ti, e36 323i, Fiat Stilo MWJTD, Fiat Fiorino, Mitsubishi L300, Lada Niva, Skoda Fabia HTP, Skoda Felicia