Nedeľa, 12. Januára 2014, 17:39
taakze, pred nejakym casom mi pri silnych mrazoch skapala baterka. dobil som a vsetko slapalo ako ma. 2 dni :)
obiehavam si tak auto , podradim na trojke a zrazu na vysokych otackach zacali blikat veci na ristrojovej doske (nepamatam co vsetko, ale chyba dobijania, rucna brzda, chybne svetla) a hned nato prestali svietit predne svetla. Kedze bola tma, hned som zapol aspon hmlovky a zastavil okamzite ne benzinke, ktora bola nastastie po ruke. Kupil som dve H7ky, vymenil, auto svieti, akurat mi svieti na pristrojovke aj dobijanie. Doma som to premeral, a na volnobehu, ci pri otackach stale len okolo 10 az 10.75V. Reku daco bude s alternatorom.
Tak som sa na neho mrkol len tak narychklo, a reku taky je zasraty, ze sa ani necudujem, ze skapal. Rovno som objednal novy a kedze mi napisali nemci z ebaya, ze budu chciet stary na vymenu, tak som sa dnes vrhol, ze to vyberiem.
Trvalo mi to peknych par hodin, a to vsetko kvoli tomu, ze som nemohol povolit druhy zadny remen. Ta napinacia kladka by sa mala pri zasunuti inbusoveho kluca a pravotocivom pohybe pohnut o nieco vopred tak, aby sa dal remen v pohode snat dole. Mne to neslo a neslo, az nakoniec, s pomocou manzelky sme horko tazko tym pohli aspon o kusok, ze som bol schopny remen zosmyknut aspon z tej kladky. Alternator je konecne von.
-
Prílohy
-

-

Dodge Durango 5.7 Limited Hemi LPG + Jeep Cherokee Limited V6 3.7 LPG + e83 X3 3.0 LPG
ex:
e46 320td, e84 X1 18d, Jeep Grand Cherokee WH 3.7, Jeep Cherokee Sport KK V6 3.7, e46 325ti, e36 323i, Fiat Stilo MWJTD, Fiat Fiorino, Mitsubishi L300, Lada Niva, Skoda Fabia HTP, Skoda Felicia