... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) naznačil som si kde ta prasklina končí (fixkou) a o 4 hodiny bola o 2cm dalej takže velmi nutná výmena čelného skla predomnou ...
  naznačil som si kde ta prasklina končí (fixkou) a o 4 hodiny bola o 2cm dalej takže velmi nutná výmena čelného skla predomnou ...   

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ale zajtra skočím do tej poistovňe a skúsim sa tam nato opýtať ak nepochodím čo určite nepochodím
 ale zajtra skočím do tej poistovňe a skúsim sa tam nato opýtať ak nepochodím čo určite nepochodím   utekám do servisu .
  utekám do servisu .
PetoK napísal:Chod do nejakeho normalneho servisu,kde robia so sklami a kde ti to aj vymenia... nedaj sa zlakat nejakymi lacnymi smejdami z netu, a objednaj origo alebo kvalitnu nahradu... pilkington,saint-gobain atd. Lacne skla su zle.

, rychlo urobené , se všim všudy nejak 150€ cca ?
 , rychlo urobené , se všim všudy nejak 150€ cca ?Sk1r3x napísal:kraj máš nitriansky tak čo ja viem ... H&D Nové Zámky , na čelnom mi svieti pilkington ..., rychlo urobené , se všim všudy nejak 150€ cca ?

fafa111 napísal:Ale ked to nikdy nerobil, nevie, ze mu treba aj primer, lepidlo, rezaci drot a samozrejme sklo mozno s gumou okolo skla (neviem ako to riesene E46).
Taktiez kto to nikdy nerobil, nevie tu techniku rezania s tym drotom a poskodi aj lak/farbu na aute.
Nevie ako naniest lepidlo, ako pritlacit na co ma dbať ......
Proste musis raz vidiet a potom je to ako pise kubko45 za 100€.
 Tiež myslím že takéto veci je lepšie prenechať takým čo sa tým živia prípadne že stým majú prax lebo tá je na nezaplatenie
  Tiež myslím že takéto veci je lepšie prenechať takým čo sa tým živia prípadne že stým majú prax lebo tá je na nezaplatenie  

kubko45 napísal:vymena skla trvala tak 2 hodinky sam som to s kamosom zvladol material 100 eu, robota asi liter slivovice..... servis ta osklbe
sklo drzi uz 2 rok a uplne v pohode
 za výmenu .
  za výmenu .

BinKooL napísal:tudy cesta nevede
napis do hornetu, spravia ti nezavaznu cenovu ponuku - aj s poistenim aj bez, poslu ti to mailom a sam si to porovnas/zhodnotis, ja teraz tiez cakam na ponuku, tiez mam ten isty problem ako ty, ze hodku to mam tu pavucinku o asi 1cm dlhsiu
edit: az teraz som zistil ako moc lubim ciarky