... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
PetoK napísal:Sklo na HUD by som nedal robiť nikde ako v BMW...
kubko45 napísal:mam na renaulte clio sklo za 70 ecok a robil som to doma s kamosom a treti rok drzi bez skrabanca uplne v pohode a dokonca bolo s tou zelenou foliou
kubko45 napísal:mam na renaulte clio sklo za 70 ecok a robil som to doma s kamosom a treti rok drzi bez skrabanca uplne v pohode a dokonca bolo s tou zelenou foliou
PatO napísal:
Kubko ono ide o to pokial tu nedávaš do BMW celú tvoju výplatu a ešte aj mamkinu a sestrinu a babkin dôchodok tak si tu pomaly vyvrhelNa slovesnkých cestách možeš jebať aké sklo máš , ja som dostal šuter do okna už aj ked mi išlo auto oproti takže mam piči celé drahé sklá to že či tam bude made in germany alebo made in kokot mam u piči . A taktiež keby PZP ti zaplatia aspon 50 % ceny tak idem do lepších značiek ale takto ? načo ? bol by som zvedavy keby niekto meni 3x do roka sklo či by tam dal stále Pilkington
PEACE
PatO napísal:Nechcem ziadne pripoistenie , pri uplatneni toho pripoistenia je urcite x papierov a behaciek ako to tu vzdy chodi ... Takto som si raz zavolal chlapík max priatelný do telefónu aj v reale nemam čo riešit .. Nebudem dávať zarábať tým ... poisťovniam radšej dám zarobiť podnikatelovi ked to už robí x rokov .Tak Ice blade povedal že to poškriabem aj toaletným papierom pochopil som tú iróniu zato som mu napísal to čo som napísal .