... všetko o BMW ...

hellrider napísal:no, mne ked menili museli ist gulaky dole, tiez neboli stahovaky, cize cista erotika... bol som pritom a nezdalo sa mi zeby bola ina cesta...
 Ak sa dobre pamätám,treba zhodiť čapy riadenia,aj oba spodné čapy.Ak sa ti ich nechce vyrážať,odšróbuj ramená od nápravnice a vyber ich aj s celou otočou....
  Ak sa dobre pamätám,treba zhodiť čapy riadenia,aj oba spodné čapy.Ak sa ti ich nechce vyrážať,odšróbuj ramená od nápravnice a vyber ich aj s celou otočou.... 

Robil som to doma na dvore,s kolieskovým zdvihákom a bez naháňania za jedno poobede...Keď to porátame odhora dole 1 strana:koleso dole,brzda dole(bez odpájania hadice),1 čap riadenia,2 spodné čapy alebo 2 šróby rameno-nápravnica,tlmič v kasni držia 3 šróby a ide von celá otoč...Ak som niečo zabudol,doplňte ma...
 Robil som to doma na dvore,s kolieskovým zdvihákom a bez naháňania za jedno poobede...Keď to porátame odhora dole 1 strana:koleso dole,brzda dole(bez odpájania hadice),1 čap riadenia,2 spodné čapy alebo 2 šróby rameno-nápravnica,tlmič v kasni držia 3 šróby a ide von celá otoč...Ak som niečo zabudol,doplňte ma... 
											Rudo ZM napísal:Súhlasím s ArdomRobil som to doma na dvore,s kolieskovým zdvihákom a bez naháňania za jedno poobede...Keď to porátame odhora dole 1 strana:koleso dole,brzda dole(bez odpájania hadice),1 čap riadenia,2 spodné čapy alebo 2 šróby rameno-nápravnica,tlmič v kasni držia 3 šróby a ide von celá otoč...Ak som niečo zabudol,doplňte ma...

Rudo ZM napísal:Keď nemáš vyrážač na čapy a nemáš si ho ani kde požičať,ostáva ti len primitívny spôsob a to taký,že povol matku na čape ale nedaj ju celkom dole(keby si náhodou netrafil,nedojebeš si závit na čape) a tresni zboku po oku v ktorom je čap.Je to síce hulvátstvo ale malo by to fungovať...