... všetko o BMW ...
kokos napísal:Snimac na ASC je v pravom zadnom kolese,skus ho vymenit, ale moze to byt aj lozisko, ktore ma magneticky ABS kruzok a ten moze byt poskodeny. Aj ja mam ten isty problem. Teraz idem menit lozisko na lavej strane, prave uz mam vymenene. Ked neprestane svietit, vymenim predne a potom dalej... RJ mi diagnostika ako chybu neukazala. Je to beh na dlhe trate.
kokos napísal:Snimac na ASC je v pravom zadnom kolese,skus ho vymenit, ale moze to byt aj lozisko, ktore ma magneticky ABS kruzok a ten moze byt poskodeny. Aj ja mam ten isty problem. Teraz idem menit lozisko na lavej strane, prave uz mam vymenene. Ked neprestane svietit, vymenim predne a potom dalej... RJ mi diagnostika ako chybu neukazala. Je to beh na dlhe trate.
Makr0 napísal:Chcem sa opýtať, že keď mi diagnostika vyhodila chybu pravého predného ABS snímača, tak je viac než možné, že výmena pomôže ? :) Ďakujem
hellrider napísal:mne to robi to iste s tym ze si auto mysli ze som v smyku ked dobrzdujem klesnem pod 30 km/h.... cidla su nove, chystam sa na zadne loziska....
Pelo, jasne ze by to bolo najlepsie to poskusat, pomerat atd... no zas nie kazdy ma na to cas/priestor/pristroje...osobne si neviem predstavit co by som s takym osciloskopom v ruke robil asi by som na neho kukal jak bager na tvrdu hlinu
![]()
Hadam ta vymena lozisk pomoze, ak nie... ideme dalej.