... všetko o BMW ...
tomikelly napísal:Keď sa tu už o tom hovorí spýtam sa aj ja. Nie je to ani problém len taký nedostatok. Nemôžem úplne otvoriť šíber lebo keď sa celý vtiahne dnu tak mi zoberie zo sebou aj tú zaťahovaciu časť a zasunie sa tak že je pod stropom aj rúčka a potom sa to ťažko loví späť. neviem či niečo nerobím zle alebo keby som to zatiahol úplne a potom zavrel tak či to nezoberie aj ten tapacír naspäť zo sebou
.
EDIT: Pokukal som na youtube a je po probléme ten tapacír sa vysunie keď sa okno skoro úplne zavrieale prišiel som na to že v tých videách sa dá otvoriť aj tak že sa to tlačidlo len stlačí 1x dozadu a ja ho musím držať u vás je to ako??
serwo napísal:Skus sadnut, zapni klucik bez nastartovania a:
1. drz tlacitko zatvorenia po dobu ca 2 - 3 min. Tolko trva cela procedura, kedy sa siber najprv vyklopi, potom zavrie, potom sa cely otvori a znovu zavrie a tym by sa mal proces inicializacie ukoncit /toto mi fungovalo na sedme/
2. drz tlacitko vyklopenia po dobu asi 30 - 40 s. Siber sa vyklopi (stale drz tl.) a potom budes pocut po par sekundach este taky zvuk motorceka a malo by to byt ok
Nvm, ktory proces bude u teba fungovat, tak skus najpr prvy a ked nic, tak potom ten druhy. Kazdopadne, ak je siber korektne zinicializovany, mal by sa dat otvorit klucom. Bud drzis tlaciko otvorenia dveri alebo kluc mas v zamku a drzis ho otoceny v polohe odomknutia. V takomto pripade sa zacnu stahovat okna a hned na to otvarat siber. Samozrejme pri opacnom postupe s klucom a tlacitkom zamykania by sa zasa malo vsetko zavriet.