Ja mam sice Sportfahrwerk I a zatial kupujem len struny (mozno aj tlmice, len nvm, v akom su stave zatial), ale objednavam z bayern partner podla VIN-ka.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!
EX - BMW E39 528iA EX - BMW E66 745Li, '03 EX - BMW E30 324d, '87
Ja mam sice Sportfahrwerk I a zatial kupujem len struny (mozno aj tlmice, len nvm, v akom su stave zatial), ale objednavam z bayern partner podla VIN-ka.
a taká otázka, keď je už reč o M podvozku, zapasujú tie tlmiče určené pre M sportfahrwerk do klasického podvozku? dôvod: neviem či by pôvodné tlmiče vydržali -30mm zníženie
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
ja som sa o tom tiez informoval, kedze mam M II a su tam origo sachs a ma ich Jaro z DS Auto, trochu drahsie ako normalne, ale ked tam je raz Packet tak nech tam ostane. Napis mu aj s tvojim Vinkom a urcite ti pomoze, tusim cena za predny je cca 145 a zadny cca 125.
A ma Jaro aj pruziny? Lebo tie objednavam z BMW, ale aj tak nebudem menit uz objednavku. Ja len tak informacne. Ved nie je to az taka horibilna suma ca 100 € za jednu, ci?
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!
EX - BMW E39 528iA EX - BMW E66 745Li, '03 EX - BMW E30 324d, '87