... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
fafa111 napísal:Boli to origo svetla, aleto tuning?
fafa111 napísal:No konece, niekto kto ide nato. Nie len vypisovat.
Svietiace smerovky: myslim ze ti tam treba dvojvlaknovu ziarovku a ten slabsi okruh das bud namiesto parkovaciek (ved aj tak musis stale svietit na SK), alebo na denne svietenie, na tu skrinku ako to maju tie diody.
Takze ti treba vymenit tu päticu do ktorej sa dava ziarovka.
fafa111 napísal:ziarovka ma 2 vlana (v zadnych svetlach na koncovych na kraji by si mal taku mat), jedno tensie, to svieti stale (ako v amerike, ako to napojis je uz na tvojej fantazii) a druhe hrubsie vlako, ktore blika. Tebe sa zda, ze smerovka zosilnuje/ zoslabuje. Ale ak mas viac tych svetiel, tak mozes tam dajak vymysliet inu ziarovku na to svietenie. Ale tak sa mi zda, ze by ti trebalo oranzove smerovky, asi lebo oranzovu ziarovku dvojvlaknovu som este nepostrehol.
Hajecek napísal:Jaj taaak okej tak to nejako skusim vyspekulovat ... Oranzovu ziarovku dvojvlaknovu si mozno nepostrehol ale ja som postrehol oranzovy sprez
JOKO020 napísal:Mimo tu prestavbu svetiel mal dakedy v pribehu, skus mu napisat. Resp. napis blackMw, chalan je moc ochotny a urcite ti s tymi svetlami poradi ak tu bude
fafa111 napísal:
A nebue to opalovat tu fabu, ked to bude stale svietit?
A neskusis tam nasukat nejak oranzovu diodu?