... všetko o BMW ...
erik202 napísal:myslim že niečo bude aj stať a zasa ten čas pokym si vybavim .. a stredu po sviatkoch mi končia tie 15 dni čo mam na prepis vieš

66johny99 napísal:na prihlasenie mas 30 dni, 15 dni je oficialne ale po udani dovodu, ze si sa nemohol zucastnit obhliadky, nejaky dovod, staci cestne prehlasenie, u nas ani to netreba, a mas predlzene o dalsich 30 dni, a mam pocit, ze po tych 30 dnoch sa uz ani odhlasenie neda stiahnut spat na byvaleho majitela
Papko napísal:
Pred kupou si si mal auto poriadne prezriet Tj. okrem tech.stavu aj stitky a papiere.
Chod za byvalym majitelom nech sa o stitok postara on kedze ti take auto predal.
Pokial nestihnes 15dni tak nemusis ist hned na KO,jednoducho ho v Po zasa stary majitel zaeviduje na svoje meno a nasledne ho zasa odhlasi do KS.

jurkyLE napísal:
lenze po novom prisiel na DI ( dopravne inspektoraty pripis, podla ktoreho ak neprihlasis auto do 15 dni, tak automaticky platis pokutu za priestupok v blokovom konani od 5 do 20 Eur

jurkyLE napísal:neviem to s urcitostou ale asi od Novembra minuleho roka
takze to nie je ziadna novinka
platil som uz dvakrat po 5 eur, nakolko som lajdak
 Neplatil som nic,preto som bol zvedavy  aka stara je ta novinka..myslel som  ze od 1.4 nieco vstupilo do platnosti..
 Neplatil som nic,preto som bol zvedavy  aka stara je ta novinka..myslel som  ze od 1.4 nieco vstupilo do platnosti..