... všetko o BMW ...

66johny99 napísal:a co mi povies na to, ze som prihlasil auto po 8 mesiacoch bez KO a bez pokuty? zeby to bolo az take individualne?

ma vyhaňal s obhliadky čo tu chcem ešte :) ... no nič moja cesta smerovala do tempusu prišiel som tam  najprw som chcel iba zistiť cenu pani zlata mi povedala cenu 12eur a nejake drobne hned som objednal čakal som naň dosť dlho prišiel mi 29deň odhlaseneho auta
  ma vyhaňal s obhliadky čo tu chcem ešte :) ... no nič moja cesta smerovala do tempusu prišiel som tam  najprw som chcel iba zistiť cenu pani zlata mi povedala cenu 12eur a nejake drobne hned som objednal čakal som naň dosť dlho prišiel mi 29deň odhlaseneho auta  .... s autom som uhaňal 30 deň na obhliadku štitok s bmw som si nechal nenalepeny chcel som lepiť pred policajtom aby videl že mam aj doklad s bmw bol tam iny policajt skusil som ho ani nenalepovať že potom až nechal som ho v aute .. ten druhy policajt skontroloval štitok nič sa nepytal všetko poriadku nič ani slovo nepovedal tak som išiel na policiu tam som dokladoval papierom s bmw že kedy bol objednany štitok nasledne všetko uznaly :) auto som prepisal 30.deň
 .... s autom som uhaňal 30 deň na obhliadku štitok s bmw som si nechal nenalepeny chcel som lepiť pred policajtom aby videl že mam aj doklad s bmw bol tam iny policajt skusil som ho ani nenalepovať že potom až nechal som ho v aute .. ten druhy policajt skontroloval štitok nič sa nepytal všetko poriadku nič ani slovo nepovedal tak som išiel na policiu tam som dokladoval papierom s bmw že kedy bol objednany štitok nasledne všetko uznaly :) auto som prepisal 30.deň