... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
prochySBK napísal:Ahoj, díky za rychlou odpověď. Dnes jsem váhu vyndal uplně, nečistil jsem ji, nemám spec. přípravek, ale spíš jsem koukal, zda jsem dal správně vzduchovej filtr. Neboť je tam málo místa a kousek gumy okolo vzduchovýho filtru byl ohnutý a zasahoval k váze vzduchu, ale nemyslím že by to mělo vliv. Váha je tam od BOSCHe..tuším že to je original od bmw, takže zkusím objednat novou a uvidím. Ještě jednou díky za odpověď.
Kallon napísal:
moja skusenost je, ze vaha vzduchu pokial funguje ako tak (teda zomiera) tak autodiagnostika (rozumej chybova hlaska auta) vobec nevypise chybu, zistis len premeranim "life" udajov beziaceho motora.
jednym slovom, ak ti auto oznamuje chybovu hlasku vahy vzduchu tak ver tomu ze na 90% ma pravdu
cybercop napísal:Mne dnes tiez zasvietila kontrolka a presne ta ista chyba-vaha vzduchu a 3 zhavice. Zatial som len vynuloval a cakam na zmenu. Nepocitil som ziadny rozdiel pri jazde...
Gti.s napísal:Tak dnes jsem zkoušel odpojit vahu vzduhu při nastartovanem aute nic se nestalo motor bezel porad stejne ale zadna hlaska se neobevila pri odpojeni,pak jsem se jel projed zastavil odpojil znovu a jel jsem z odpojenou vahou pochvili se rosvitila kontrolka motoru tak jsem ji zas pripojil ale kontrolka porad sviti nezhasla.musim to jit dat na diag a vymazat chybu nebo se strati sama.
PeqpeK napísal:strati sa