... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
 z vlastnej skusenosti viem, že obzri si viacej aút, vo viacerých bazaroch v okruhu napríklad 150km. poznač adresy, a chod jedno po druhom. Tiež som išiel a mal som obozreté jedno, ale namieste som zistil, že to až také ružové nie je tak som išiel do dalšieho bazaru, čo som mal poznačené a tam som našiel svoje autíčko...šak kukni ak chceš moj príbeh....
 z vlastnej skusenosti viem, že obzri si viacej aút, vo viacerých bazaroch v okruhu napríklad 150km. poznač adresy, a chod jedno po druhom. Tiež som išiel a mal som obozreté jedno, ale namieste som zistil, že to až také ružové nie je tak som išiel do dalšieho bazaru, čo som mal poznačené a tam som našiel svoje autíčko...šak kukni ak chceš moj príbeh.... . Je to riadna dilema. Ta druha vyzera zachovalejsia, ale socka. Pokial ti nechyba iDrive (na tej ja nedam dopustit), tak by som bral automat.
. Je to riadna dilema. Ta druha vyzera zachovalejsia, ale socka. Pokial ti nechyba iDrive (na tej ja nedam dopustit), tak by som bral automat. 
											 ak ta čas netlačí tak počkaj este na nejaký kus co bude mať iDrive automat aspoň vyhrievané sedačky a park. senzory a xenon. Xdrive je už na tebe. S trošku lepšou výbavou sa ti auto aj lepšie predá neskor.
 ak ta čas netlačí tak počkaj este na nejaký kus co bude mať iDrive automat aspoň vyhrievané sedačky a park. senzory a xenon. Xdrive je už na tebe. S trošku lepšou výbavou sa ti auto aj lepšie predá neskor.Patkola1 napísal:Určite by som ale bral 2.0 D s manuálom
 s rozumom, to staci. spotreba posledná 5,97L, podla tankovania, nieje co riesit
  s rozumom, to staci. spotreba posledná 5,97L, podla tankovania, nieje co riesit  
Patkola1 napísal:Určite by som ale bral 2.0 D s manuálom
 Niekedy to vyskladanie nepochopim, ale tak, co uz
 Niekedy to vyskladanie nepochopim, ale tak, co uz