Vanessa_CZ napísal:no borci jestli vám to pomůže mam na autě normální tlumiče sachs nové s pružinami eibach pro kit snižení 30mm na předku a nemám s tím vůbec žádný problém!!! :-) Dokonce se mi zdá, že je to víc super než předtím. Předtím jsem měl Bilstein B8 sprint s Eibach pro kitem. Bilsteiny jsem kupoval nové bylo to super, ale vydržel jsem to tak půl roku bylo to moc tvrdy jak motokára. Teď maximální spokojenost. Takže bych se toho nebal
Ahoj, čo ťa vyšli tlmiče aj s pružinami? Rozmýšľam o znížení. Budú pasovať aj na štovrkolku? Najradšej by som chcel asi m-paket tlmiče, ale tuším by som nemal problém ani s klasickými, ktoré sú normálnej výšky zadokolky bez M podvozku. Na štvorkolkách sú ešte o niečo vyššie tlmiče a celkom rád by som znížil :) Neviete náhodou, či teda budú pasovať klasické tlmiče zo zadokolky na štvorkolku? Stačí meniť pružiny, alebo radšej všetko aj s tlmičmi, lebo inak tlmiče sú v poriadku, ide mi iba o zníženie. Prípadne nejaká iná modifikácia na tlmiče, ktoré mám, aby boli nižšie, dá sa s tým niečo urobiť? :)