... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

ing.milantoth
Autor témy
Auto: e60 520d LCI
Kraj: Košický

E60 520D M-paket 2007 vymena tlmicov za obycajne

Streda, 6. Februára 2013, 13:07

Ahojte,

chcem sa spytat ci budu pasovat obycajne tlmice, namiesto M-paketovych, jeden predny mi vytiekol a chcel by som tam dat obycajne.

Dakujem za radu.

Užívateľov profilový obrázok
Vladdo01
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI
Kraj: Bratislavský

Re: E60 520D M-paket 2007 vymena tlmicov za obycajne

Streda, 6. Februára 2013, 20:26

o toto som sa zaujimal aj ja, kedze mam sportovy podvozok a jeden tlmic stoji do 300€ ak sa dobre pametam, tak som chcel dat obycajne, udajne to nepasuje, ale neviem kde je problem, mozno to len treba skusit
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

chip
Kraj: Zahraničie

Piatok, 15. Februára 2013, 14:32

Mpaket podvozek má i nižší pružiny, může to mít i kratší tlumiče, nebo minimálně tlumiče s jinou charakteristikou a pracovním bodem. Takže měnit mpaket tlumiče za normál s tím, že tam péra zůstanou je blbost a i kdyby to pasoavalo, tak se to hodně rychle vodrovná a jako bonus budou špatné i jízdní vlastnosti.

Vanessa_CZ
Kraj: Bratislavský

Piatok, 15. Februára 2013, 14:49

no borci jestli vám to pomůže mam na autě normální tlumiče sachs nové s pružinami eibach pro kit snižení 30mm na předku a nemám s tím vůbec žádný problém!!! :-) Dokonce se mi zdá, že je to víc super než předtím. Předtím jsem měl Bilstein B8 sprint s Eibach pro kitem. Bilsteiny jsem kupoval nové bylo to super, ale vydržel jsem to tak půl roku bylo to moc tvrdy jak motokára. Teď maximální spokojenost. Takže bych se toho nebal

PSnoopy363
Auto: BMW 530xd E60 LCI
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 3. Novembra 2013, 10:52

Vanessa_CZ napísal:
no borci jestli vám to pomůže mam na autě normální tlumiče sachs nové s pružinami eibach pro kit snižení 30mm na předku a nemám s tím vůbec žádný problém!!! :-) Dokonce se mi zdá, že je to víc super než předtím. Předtím jsem měl Bilstein B8 sprint s Eibach pro kitem. Bilsteiny jsem kupoval nové bylo to super, ale vydržel jsem to tak půl roku bylo to moc tvrdy jak motokára. Teď maximální spokojenost. Takže bych se toho nebal

Ahoj, čo ťa vyšli tlmiče aj s pružinami? Rozmýšľam o znížení. Budú pasovať aj na štovrkolku? Najradšej by som chcel asi m-paket tlmiče, ale tuším by som nemal problém ani s klasickými, ktoré sú normálnej výšky zadokolky bez M podvozku. Na štvorkolkách sú ešte o niečo vyššie tlmiče a celkom rád by som znížil :) Neviete náhodou, či teda budú pasovať klasické tlmiče zo zadokolky na štvorkolku? Stačí meniť pružiny, alebo radšej všetko aj s tlmičmi, lebo inak tlmiče sú v poriadku, ide mi iba o zníženie. Prípadne nejaká iná modifikácia na tlmiče, ktoré mám, aby boli nižšie, dá sa s tým niečo urobiť? :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných