... všetko o BMW ...
jararak napísal:este by to mohli byt spetaky, stare e39 maju take hranate ako mali e36/46 novsie maju oble ako mali e38
jurkyLE napísal:P.S.: kedze si novy tak ti este poradim pouzivat funciu "hladat", pretoze si zalozil duplicitnu temu: bmw5-e39/e39-pfl-a-fl-rozdiely-t47560.html
mozno by ti pomohol aj ujo " guugl" : http://www.google.sk/#hl=sk&tbo=d&sclie ... 80&bih=707
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rrevak napísal:mna asi trafi!!
jurkyLE napísal:
aj ja so m si to myslel a cuduj sa svete na starej 540i rok 2000 som mal oble spätaky a momentalne na 530d rok 2002 hranate, podotykam ze pôvodne, neboli medzicasom menene![]()
![]()
rrevak napísal:Som tu novy, nie vsak dementny, nepiste mi, ze taka tema tu uz bola, podla klucovych slov som ju nenasiel. (ten vyhladavaci robot je na dve veci, zvlast pri phpbb)
mimochodom niesom arogantny, len to nemam rad
K veci:
Zaujima ma to, ako trochu ozivit E39, je to pekne nadcasove auto co sa tyka dizajnu a v principe by sa malo dat docielit to, ze ked si kupim e39 z 96teho, niekto nemusi vediet ci to je 96 alebo 04 a preto sa chcem spytat ake su rozdiely, alebo ako docielim novsi "look" zatial viem o svetlometoch /predne,zadne/ a logicky aj nizkoprofilove gumy. Ale urcite su tam veci ako lemy, malickosti atd, bolo by fajn, ak by mi to niekto ochotny zhrnul pripade nejaky screenshot :)
a preco? preto, ze eventualne mohol by som si kupit aj nejaku novsu 530tku, ale moj sused ma doma rozobrate aspon tri TDSka, cize naco investovat, ked to nieje za kazdu cenu nutne, a zasa kto z nas nechce vela muziky za "malo penez", no nie?
(samozrejme sa do toho nehrniem hlava, nehlava, len co by sa dalo finacneho a prakickeho hladiska by som rad uskutocnil)
vopred dakujem!
rrevak napísal:no, ja som rozhodnuty, v pdst. chcem 525tds, len riesim ako ho omladit.
nie, nechcem iny model, a tds ma sused 3252 dielov, a ano vyhovovat mi bude:)
dakujem vam :)