... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
1vaso1 napísal:Zdravím páni ... ako to je zo zinkovými plechmi na E36 ? od ktorého roku sa začali montovať ? lebo som videl E36 nehavarovanú a mala chytené blatníky
z roku 1993 ...
BMino napísal:koroduje vsetko, aj audi A8
dodo73 napísal:To snáď nie! (môže byť, netvrdím, že nie len ma to prekvapuje) Poznám roky z rodinného prostredia Audi 80 1.6 D, rv. 1987 až do dnešných čias. Farba s pôvodnej sýto červenej sa zmenila poveternostnými podmienkami na vypálenú matnú tehlu. No hrdzu tam budeme hľadať márne a auto má najazdené do 500 000 km. Myslím skôr, že tieto príznaky veľa vravia (tak, ako tu bolo spomínané) o podmienkach v akých auto jazdilo a celkový vzťah majiteľov o starostlivosť auta, prípadne to môže vyvolať pochybnosti o originalite ND. Tak nad týmto by som zamyslel pri kúpe auta. No v žiadnom prípade to netreba brať tragicky, nie je to jediný ukazovateľ o majiteľovi a už vôbec to nie je problém (samozrejme okrem peňazí) dať do poriadku.
BMino napísal:chalan, ja som si to musle 4 krat precitat, nez som pochopil o co tam idekoroziu by si tam nasiel
koroduje vsetko, preto sa pouzivaju ochranne natery, leguju sa ocele,a mnoho inych fint, takziez na styku dvoch plechov, ti vzdy zecne korodvat ten co je menej kvalitny
dodo73 napísal:Chlope, netvrdím že všetko je večné a nikdy nič nezhrdzavie! Len, hmmmm napríklad na takej A8 by ma hrdza prekvapila a určite by ma zaujímalo čo tam robí. Nič viac!
Jó a ešte k tej Audi 80, myslel som viditeľnú hrdzu, blatníky, lemy blatníkov, prahy, rámy okien a hrdzu spod líšt. Samozrejme som realista a nečakám zázraky.