... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Peped napísal:Kamarát mi nedávno hovoril že je na trhu nejaká latka co zastaví hrdzu, neviem ako sa to volá (možem zistit) je to aj na nete niekde a na slovensko to distribuje nejaka firma z humeneho. Že vraj to fakt zastaví hrdzu, natries raz potom este raz a je to.
Peped napísal:Kamarát mi nedávno hovoril že je na trhu nejaká latka co zastaví hrdzu, neviem ako sa to volá (možem zistit) je to aj na nete niekde a na slovensko to distribuje nejaka firma z humeneho. Že vraj to fakt zastaví hrdzu, natries raz potom este raz a je to.
2bad napísal:no neviem mam bawo rv 94 a hrdza je iba na skrabancoch aj to len tak mierne viditelna. ziadna strasna co by bila do oci... tak s tym koroznym naterom je to velmi dobre ked si zoberieme ze je to 14r auto. mal som feldu rv december 99 a ta bola hrdzava podstatne viacej ale na feliciovske pomery tip top