ja jazdim 5 rokov denne cez oblast kde je dost zvery... srnky, zajace, bazanty vidavam pri/na ceste denne. Tiez som 4 roky nic a potom v ramci mesiaca som popravil bazanta useknutim hlavy, zajac skoncil pod zadnym kolesom, dva hrabose na placku (to vsetko este na Leone) a do baworu mi zboku vbehla srnka, no vyriesilo sa to prelestenim laku. (nastastie ona vbehla do mna a nie ja do nej). Odvtedy zase nic... to nema nic s rusickami, to je vec nahody.
Mam kolegu zo svedska co ma so zverou bohate skusenosti (jeho saab ma dve nalepky s losom a nie len tak pre nic za nic

) a povedal ze rusicky su blbost. Ak by to fungovalo aspon na 20% tak by to mal kazdy sved. Jedine co funguje je brzdit a trubit. Ak zasvietis, zviera stuhne, ale trubenia sa zlakne a uskoci.
Ja si myslim ze na aute je tolko roznych zarezov a plastov ze kazda mriezka funguje ako rusicka a takpovediac "pisti", tak naco dalsiu? Dalsia vec, rusi to akoze len lesnu zver, alebo ak pojdete cez mesto tak sa kazdy pes bude moct zblaznit? A co tak chlapik na koni co pojde vedla cesty?

DD
BMW 320d E91Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II
"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"