... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

balusan1
Autor témy
Auto: 318ti
Kraj: Košický

športová šiška

Štvrtok, 29. Mája 2008, 09:21

Hola ludia

Chcem svojho bawa dať športovú šišku len neviem či je treba presuvat senzor co je na vstupe pred origo filtrom (do toho cierneho boxu)

moja šiška vyzera a myslim ze aj je presne ta ista (nie kus ale model) ako je na tomto obrázku.
(požičana z threadu od Ma89tes-a snad sa nebude hnevať)

pojde to ak cely system nasavania (Trubica ponad chladič čo je na nasavanie naporového vzduchu) aj so senzorom dam na vstup do šišky.zdá sa mi ze som to tu pri listovaní niekde videl tak zapojené, len to nejak už neviem najst.

mnoh len znamy vraveli (ja viem :D ) že potom mooože robiť šarapatu a efekt je potom len mizivý oproti origo filtru :?: :?: :?:
len pre istotu mam síce v podpise ale: 318 Ti compakt M44 103 kW

diiiks
Prílohy
bmw_kryt_114[1].jpg
bmw_kryt_114[1].jpg (33.7 KiB) 1167 zobrazení
BMW 318ti ´96 140HP:)

Užívateľov profilový obrázok
eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 29. Mája 2008, 10:08

Obrázok

M44 seriova ECU sa nevie moc vyrovnat s tym vacsim privalom vzduchu... Nachipovat sa tiez moc neda koly OBD II. Takze davat pozor na horuci vzduch od motora a nedosrat... klapku ktoru riadiaca jednotka prepina tak aby predlzila efektivnu dlzku sacieho potrubia v nizskych otackach a vo vysokych prepla na kratke... Videl som ludi co si takto dosrali casovanie zazihu a davkovania vstrekovaneho paliva.

...odmerane na brzde oproti serii (v pripade spravnej instalacie) ani o 1kw na viac...

Na druhej strane motor ti bude viac revat co ti subjektivne moze dat pocit ze ides rychlejsie... Inac v serii su 318iS m44 velmi tichucke motory... bravo bmw ;) Neznasam ludi co hucia a nejdu... ](*,)

Ma89tes

Re: športová šiška

Štvrtok, 29. Mája 2008, 12:43

balusan1 napísal:
Hola ludia

Chcem svojho bawa dať športovú šišku len neviem či je treba presuvat senzor co je na vstupe pred origo filtrom (do toho cierneho boxu)

moja šiška vyzera a myslim ze aj je presne ta ista (nie kus ale model) ako je na tomto obrázku.
(požičana z threadu od Ma89tes-a snad sa nebude hnevať)

pojde to ak cely system nasavania (Trubica ponad chladič čo je na nasavanie naporového vzduchu) aj so senzorom dam na vstup do šišky.zdá sa mi ze som to tu pri listovaní niekde videl tak zapojené, len to nejak už neviem najst.

mnoh len znamy vraveli (ja viem :D ) že potom mooože robiť šarapatu a efekt je potom len mizivý oproti origo filtru :?: :?: :?:
len pre istotu mam síce v podpise ale: 318 Ti compakt M44 103 kW

diiiks

Nebudem sa hnevat tiez ju mam pozicanu :lol:

balusan1
Autor témy
Auto: 318ti
Kraj: Košický

Štvrtok, 29. Mája 2008, 13:12

jj velmi tichučke a kultivovane tvrdši podvozok presne riadenie v otackach podla mna takmer bez slabsich miest schopne zrychlenie dobra spotreba.

no proste moje prve bavo ale som asi prepadol manii.

mne len chybaju zadne dvere. a nechcem kupovat nieco veeelmi stare
nie ze by to boly zle auta no chcem jazdit a nie furt nieco opravovat

ja mam rad pohodlie a priestor ktoreho ani v compakte nie je prave malo ale
cel by som nieco 5-er seeerie.Mnoh len musim este viac pracovat :cry: :x :?

a moja polovička my tiez s tym pili usize de su zadne dvere:)

no kompakt ma stesnu vyhodu v tom ze ti stoparky neujduuuu:lol: :lol: :lol: :lol:

ale urcite ziadna skodula no more :!: :!: :!: :!: :!: :!:
BMW 318ti ´96 140HP:)

Mimo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 29. Mája 2008, 21:10

:lol: bral som veru pár báb čo hladalo vzadu dvere :lol: :lol: a máš recht.. veru neutečú 8) :lol: :wink:

Maco bawo
Auto: BMW e36 323iA coupé
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 29. Mája 2008, 21:16

....no jó Mimo, ale na coupé je iný kundolap :D :D
... ssorrry to bolo od témy :oops: :oops:
BMW e36 323A, 1996, coupé, M paket individual,170ps
ex... e36, 1.8 TDS, M packet, 1995
ex ..................e34, 2,5 TDS, 1993

eko.fresh

Štvrtok, 29. Mája 2008, 21:20

Tema je vyriesena srat na sisku :D

Jo Coupe je Coupe = kundo lapac ;)

Mimo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 29. Mája 2008, 21:25

:roll: nooo.. šiška by mohla byť dobrá vec ked je to dobre urobené.. potom postupne zvody, výfuk...čo sa šišky týka tak treba odizolovať od motora a vyriešiť prívod vzduchu. a môžeš sa tešiť,že máš šišku :D

:D jo kupáci vieme svoje :twisted:

eko.fresh

Štvrtok, 29. Mája 2008, 21:44

Mimo ale ty mas iny motor... On sa pytal na m44b19 tam to zatial nik moc neodporucil... hovorim ze ecu sa nevie vobec zhohladnit vacsi prietok vzduchu potrebovala by chipnut co je zas problem koly obd II. Zvody su ladene uz od vyroby cize... ak chce power jebat sisku a nex kupy 6 valec tam sa to uz mozno oplati viac...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný