... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Jaseba napísal:Panove neskusali ste niekto dat brzdy z 330i na 325i? podla cisla dielu by stacilo dat iba baran z 330i a nove kotuce a oblozenia. Nemate niekto skusenost?
ancaaa napísal:k brzdam z 330 potrebujes najmensie 17ky kola takze pocitaj z upgradeom aj toho
Avenger napísal:vzadu musis menit pol napravy vraj pozri bucov pribeh tam sa to riesilo
j.matrix napísal:mne by ani rucna nevadila, ale vadi na stk, minule som skoro nepresiel lebo nebrzdila podla neho dostatocne- vraj musi zaseknut.. stale ju odvtedy dotahujem ale asi je uz taka zhrdzavena ze nepomaha celkom a rozoberat a cistit sa mi to nechce
buco napísal:ja mam nakupene strmene 330i predok aj zadok na jar to budem riesitda sa obist to menenie pol napravy ak si spravis redukciu na rucnu brzdu,to je jediny problem... inac pasuje aj zadok
ale nebude ti fungovat rucna ak ti to nevadi
ancaaa napísal:ked uz sme pritom preco sa neuspokojis z vymenou iba prednych ked to ide jednoduchsie??? zadok nechaj tak a mas svaty pokoj mensi kotuc ozelies a nemyslim si ze na zadnej naprave to nejak pocitis...
Jaseba napísal:rucna tam je najako inak robena alebo...