... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
sooky napísal:olej sa MUSI menit vsade, aj v automate aj v kavomate. Mal som jednu 525tds s odjebanou spiatockou prave kvoli nevymenenemu oleju.
nic "celozivotne" neexistuje, jedine ze si pod celozivotnym predstavis 130000km - tak potom to sedi.
a aj keby tieto plky neboli spravne, mas to v trubke. Proste ten olej nechaj vymenit, stoji to niekolko stokorun a za ten klud v dusi... mimochodom pri vymene oleja v automate NIKDY nevymenis celu napln.
dalsie plky: http://www.fordscorpio.cz/?page=rady-a-tipy-007 [hmmmm to je z ineho tabora ale nevadi]
Peped napísal:Ja som si olej vymenil sám a vôbec to nieje také ťažke ako každý kto sa v tom hovno vyzná hovorí!
Aj som ho rozobral a ani za milion by som ho nezložil spät, je to brutal a tie veci čo su tam, nechápem ako to niekto vedel navrhnut nieto este vyrobit a aby to este aj fungovalo![]()
Ide len o to aby ho tam nebolo vela ale ani málo a na to tam más ten kontrolný šrob.
zhmp napísal:Snad si to nemyslel na niekoho osobne, lebo ja som človke taký, že nemam problem z ničím si opravit,alebo vymenit,ale do čoho sa nevyznam do toho sa nejebe..........m!! Tu nejde o samostatnu vymenu....... ale ten človek čo ti meni ten olej a je dobry,tak ti skontroluje hned aj lamely , či nieje moc pilin v oleji,ako velmi je zadrbany filter a v poslednom rade sa na tom odvezie, či správne radí, a či pomaly neodchádza nejaka lamela na určitom stupni,lebo ak by človek jazdil zo spálenou lamelou,tak ti to zajebká olej, a aj ostatne veci.(počitam že tieto dve veci si neskontroluje nijaky z nas ktory z prevodovkama nerobí,a asi chlapci čo napríklad poznam ja nechodia na školenia do ameriky a do irska,len tak pre srandu králikov) ....ALe ako hovorim ja....sto ludi sto chuti.....takže každy si uvaži sam čo chce a čo nie...!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()