... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

reklamne predmety bmwklub.sk

Ranger666
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

bmw x6 Angel Eyes

Sobota, 18. Augusta 2012, 23:10

Zdravím,

kúpil som si tie H8 LUX do angel eyes a svietia pekne na bielo. Viditelne to je cez den v tieni, podvecer a vecer ale naopak cez den, ked na slnku to skoro vobec nevidno. ako keby som denne svietenie ani nemal zapnute.

VIete mi prosim poradit nejake lepsie svetla do Angel Eyes a aky mate nazor na CCFL kruzky? bude to vidiet cez den ?

Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Re: bmw x6 Angel Eyes

Piatok, 21. Septembra 2012, 08:32

Kupil si tie najnovsie LUX H8 V3? A hlavna otazka, kupil si to od luxangeleyes.com?
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

maros.x5
Auto: E70 3.0sd
Kraj: Prešovský

Piatok, 21. Septembra 2012, 16:32

No ja neviem, ja ich mám na svojej E70 už skoro rok a pol, jazdím s nimi ako s denným svietením, nespočetne krát ma už zastavili naši zelený, nikdy som nemal ani najmenší problém. Je síce pravda, že to nesvieti ako tie nové angel eyes, bohužiaľ, ale tie moje je vidno aj za extra slnečných dní. Ale SmartBastard dal dobrý dotaz, lebo tých klonov je naozaj dosť. Ja mám originál LUX H8 V3 od http://luxangeleyes.com/.

Obrázok

Nič lepšie bohužiaľ nie je, je to dané konštrukciou reflektorov, aké množstvo svetla dokážu preniesť tie svetlovody angel eyes, pri určitej ešte nedeštrukčnej teplote tých LED. Tu máš ilustračný obrázok, ako fungujú angel eyes v našich kárach.

Obrázok
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

SmartBastard

Sobota, 22. Septembra 2012, 08:43

maros.x5 napísal:
No ja neviem, ja ich mám na svojej E70 už skoro rok a pol, jazdím s nimi ako s denným svietením, nespočetne krát ma už zastavili naši zelený, nikdy som nemal ani najmenší problém. Je síce pravda, že to nesvieti ako tie nové angel eyes, bohužiaľ, ale tie moje je vidno aj za extra slnečných dní. Ale SmartBastard dal dobrý dotaz, lebo tých klonov je naozaj dosť. Ja mám originál LUX H8 V3 od http://luxangeleyes.com/.

Obrázok

Nič lepšie bohužiaľ nie je, je to dané konštrukciou reflektorov, aké množstvo svetla dokážu preniesť tie svetlovody angel eyes, pri určitej ešte nedeštrukčnej teplote tých LED. Tu máš ilustračný obrázok, ako fungujú angel eyes v našich kárach.

Obrázok

Jeden z prvych upgradov co robim na X-ke :D
www.RoyalGarage.sk

andynitra
Auto: 2009 BMW X5 30sd E70
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 9. Mája 2013, 09:43

kupoval si to zo stranky luxu alebo ebay? na ebay som nasiel len napodobeniny
mam e70 2009

arna.pedros
Auto: BMW X5 E70 3d 285Ps
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 12. Mája 2013, 06:41

maros.x5 napísal:

Obrázok

Obrázok

Chlapi nejsou ty H8 V4 lepsi ve svitivosti nez H8 V3??? Nebo jaky je tam rozdil krome ceny?

SmartBastard

Utorok, 14. Mája 2013, 09:40

arna.pedros napísal:
Chlapi nejsou ty H8 V4 lepsi ve svitivosti nez H8 V3??? Nebo jaky je tam rozdil krome ceny?

Pravdepodobne áno, ale osobnú skúsenosť s nimi nemám. Michal z bmwstyle.sk pracuje na svojej vlastnej "uber" verzií, ja si počkám na to :)
www.RoyalGarage.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní