... všetko o BMW ...
 Rozhodol som sa aj ja priložiť môjho benzínožrúta... nemám síce fotky postupnej cesty, mám auto rok a za ten čas som ho prerobil do finálnej podoby. Prikladám teda fotky terajšieho vzhľadu, kúpil som to viac-menej ako sériovku, opíšem časti, kt. som menil. Nech máme čo čítať
 Rozhodol som sa aj ja priložiť môjho benzínožrúta... nemám síce fotky postupnej cesty, mám auto rok a za ten čas som ho prerobil do finálnej podoby. Prikladám teda fotky terajšieho vzhľadu, kúpil som to viac-menej ako sériovku, opíšem časti, kt. som menil. Nech máme čo čítať 
 Hneď nato zadné LED svetlá (origoš červeno oranžové mi ležia v garáži, ak niekto bude chcieť, ozvite sa) Chcelo to teda aj biele smerovky- tu stále niesom presvedčený, že ktoré by tam pasovali najlepšie, kľudne poraďte... (oranžové smerovky tiež ležia v garáži, kľudne píšte)
 Hneď nato zadné LED svetlá (origoš červeno oranžové mi ležia v garáži, ak niekto bude chcieť, ozvite sa) Chcelo to teda aj biele smerovky- tu stále niesom presvedčený, že ktoré by tam pasovali najlepšie, kľudne poraďte... (oranžové smerovky tiež ležia v garáži, kľudne píšte) 
  ...nahodil som elektróny 16ky (viem, že niekomu je 16 málo, ale na 18ky mám príliš rád svoju nápravu
 ...nahodil som elektróny 16ky (viem, že niekomu je 16 málo, ale na 18ky mám príliš rád svoju nápravu  ) auto som ináč kúpil na 15kach pukliciach (tiež sa ozvite, ak niekto nááhodou zháňa)...
 ) auto som ináč kúpil na 15kach pukliciach (tiež sa ozvite, ak niekto nááhodou zháňa)...   dozadu prišli bass reflexy pre vývod tlaku do kabíny z kufra :-) Vyzerá to už celkom k svetu, ešte chcem doriešiť stredovú konzolu (zošúchaná guma) a budem spokojný
 dozadu prišli bass reflexy pre vývod tlaku do kabíny z kufra :-) Vyzerá to už celkom k svetu, ešte chcem doriešiť stredovú konzolu (zošúchaná guma) a budem spokojný 

prosimta tie daj babke ako rohožku pred dvere a kup si normalne cierne gumene alebo origo latkove za 30e....mas pekny zachovaly interier a tie ,,hlinikove,, sa tam nehodia
  prosimta tie daj babke ako rohožku pred dvere a kup si normalne cierne gumene alebo origo latkove za 30e....mas pekny zachovaly interier a tie ,,hlinikove,, sa tam nehodia  
 prepáčte tých hnusných chrómových koberčekov, zato majú miesto v kufri
 prepáčte tých hnusných chrómových koberčekov, zato majú miesto v kufri  kúpil som ich prvé dni, jak som kúpil auto (nejaká slabá chvíľka)... potom mi došlo, že vyzerajú na ****
 kúpil som ich prvé dni, jak som kúpil auto (nejaká slabá chvíľka)... potom mi došlo, že vyzerajú na ****  tak som ich šmaril do kufra (tam sa zídu, minule som tam rozlial víno a koberčeky to celkom zachytili
 tak som ich šmaril do kufra (tam sa zídu, minule som tam rozlial víno a koberčeky to celkom zachytili  v interiéri mám riadne origo bmw čierne gumené..klasika, nieje čo riešiť
 v interiéri mám riadne origo bmw čierne gumené..klasika, nieje čo riešiť  

???
 ??? zatiaľ som nenašiel nejaký zachovalý za dobrú cenu
 zatiaľ som nenašiel nejaký zachovalý za dobrú cenu   ak niekto o nejakom viete, tak budem rád za každé echo
 ak niekto o nejakom viete, tak budem rád za každé echo  ku kožke-hej, dával som to ja, robila mi to firma MAD, profesionálny prístup, vrele odporúčam
 ku kožke-hej, dával som to ja, robila mi to firma MAD, profesionálny prístup, vrele odporúčam   záruka myslím 3 roky..aj keď je to len syntetická eko-koža
 záruka myslím 3 roky..aj keď je to len syntetická eko-koža 

zainvestoval som a kúpil som multifunkčný volant (taký, ako pridal Nadro vyššie)...je kráásny, má však jednu chybu: totiž zatiaľ leží len v kufri, som jeleň z tej kabeláže
 zainvestoval som a kúpil som multifunkčný volant (taký, ako pridal Nadro vyššie)...je kráásny, má však jednu chybu: totiž zatiaľ leží len v kufri, som jeleň z tej kabeláže  chcem, aby to frčalo aj s tempomatom.. tak reku to zverím nejakému profíkovi... poznáte niekoho, kto by to vedel profesionálne zapojiť ?? ďakujem za všetky tipy
 chcem, aby to frčalo aj s tempomatom.. tak reku to zverím nejakému profíkovi... poznáte niekoho, kto by to vedel profesionálne zapojiť ?? ďakujem za všetky tipy  
Norman napísal:No mám niečo nové...pridal som sa k skupine ľudí, čo chcú mať na volante viac funkcií ako len klaksónzainvestoval som a kúpil som multifunkčný volant (taký, ako pridal Nadro vyššie)...je kráásny, má však jednu chybu: totiž zatiaľ leží len v kufri, som jeleň z tej kabeláže
chcem, aby to frčalo aj s tempomatom.. tak reku to zverím nejakému profíkovi... poznáte niekoho, kto by to vedel profesionálne zapojiť ?? ďakujem za všetky tipy