Zdravím, vyznávači bavorského náboženstva

Rozhodol som sa aj ja priložiť môjho benzínožrúta... nemám síce fotky postupnej cesty, mám auto rok a za ten čas som ho prerobil do finálnej podoby. Prikladám teda fotky terajšieho vzhľadu, kúpil som to viac-menej ako sériovku, opíšem časti, kt. som menil. Nech máme čo čítať

Takže:
Ako prvé Angel eyes, to na bavoráku nesmie chýbať

Hneď nato zadné LED svetlá (origoš červeno oranžové mi ležia v garáži, ak niekto bude chcieť, ozvite sa) Chcelo to teda aj biele smerovky- tu stále niesom presvedčený, že ktoré by tam pasovali najlepšie, kľudne poraďte... (oranžové smerovky tiež ležia v garáži, kľudne píšte)
Fólie a športový výfuk namontoval predchodca, to som teda riešiť nemusel.
Nasledovala predná maska- čierne ľadviny... tu stále neviem, či nekúpim facelift kapotu s chrome grillsom, tiež sa môžte vyjadriť
Prišlo leto a teda som sa pustil do strmeňov. Nafarbil som ich na strieborno (nejaká neutrálna farba, nech na nej nevidno špinu)...išlo mi hlavne o to, aby neboli zahrdzavené... nato poslúžila karboflexka

...nahodil som elektróny 16ky (viem, že niekomu je 16 málo, ale na 18ky mám príliš rád svoju nápravu

) auto som ináč kúpil na 15kach pukliciach (tiež sa ozvite, ak niekto nááhodou zháňa)...
Interiér: M radiaca páka, tachoringy, karbonová folia na lišty, koberce bmw, kožka z kravy

dozadu prišli bass reflexy pre vývod tlaku do kabíny z kufra :-) Vyzerá to už celkom k svetu, ešte chcem doriešiť stredovú konzolu (zošúchaná guma) a budem spokojný

Motor: Tu je toho dosť veľa, ak bude niekedy čas, rozpíšem sa tu

It´s different between what you drive and what drives you.