... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Vladdo01
Autor témy
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI
Kraj: Bratislavský

Detailing a všetko okolo toho

Utorok, 29. Mája 2012, 06:42

tak po dlhej dobe, a ešte dlhšom plánovaní auto dostalo kvalitnú očistu a renováciu laku vďaka majstrovi laku :thumbup: s Luxury Detailing Hlohovec, výsledky si môžete pozrieť tu http://detailing.wbl.sk/BMW.html alebo detailnejšie http://www.autodetail.sk/index.php?opti ... id=97#4024
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

Royal Garage

Re: volná téma: BMW 5 - E60, E61, F10, F11, F07 GT

Streda, 30. Mája 2012, 18:44

Vladdo01 napísal:
tak po dlhej dobe, a ešte dlhšom plánovaní auto dostalo kvalitnú očistu a renováciu laku vďaka majstrovi laku :thumbup: s Luxury Detailing Hlohovec, výsledky si môžete pozrieť tu http://detailing.wbl.sk/BMW.html alebo detailnejšie http://www.autodetail.sk/index.php?opti ... id=97#4024

Dik Vlado, ocakavam aj dalsich. Ktory maju zaujem mat nadherneho bawora :thumbup:

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Detailing [presunute z E60]

Streda, 30. Mája 2012, 21:43

http://detailing.wbl.sk/Novinky.html
tak toto snad neni ani pravda :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Streda, 30. Mája 2012, 22:50

To určite ochráni aj pred nejakou ľahšou muníciou :mrgreen:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 30. Mája 2012, 22:56

boze to co je za kokotinu??? To mi sem nedavaj..ja to vo svojej sekcii nechcem!!!!! :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Royal Garage

Štvrtok, 31. Mája 2012, 05:18

coWon napísal:
http://detailing.wbl.sk/Novinky.html
tak toto snad neni ani pravda :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Pravda to je, je to keramika. Uz ju niekolko ludi na svojom aute ma!

coWon

Štvrtok, 31. Mája 2012, 05:56

Luxury Detailing napísal:

Pravda to je, je to keramika. Uz ju niekolko ludi na svojom aute ma!

kolko stoji u nas tato flasticka? ja som ju nasiel cca 50$
ja si mysli ze tam dal niekolko vrstiel aby docielil takuto ochranu

Royal Garage

Štvrtok, 31. Mája 2012, 08:07

coWon napísal:
kolko stoji u nas tato flasticka? ja som ju nasiel cca 50$
ja si mysli ze tam dal niekolko vrstiel aby docielil takuto ochranu

Je pravda ze tam ma 2 vrstvy, ktora sa tak isto dava aj normalne na prednu cast auta. U nas kupis takuto srandu za cca 45 €. Ale je potrebne mat lak v 100 % stave, ziadne hologramy atd. Aplikacia pre garazoveho majstra neni vhodna, kedze to neni vobec jednoduche, aj ked to tak vypada. Ak to zle aplikujes budes to musiet odlestit, lebo sa ti spravy flak. Ktory ohromne vidno (odskusane) Rucne to dole uz nedas, len lestickou. Na aplikaciu je potrebne mat poriadne osvetlenie aby si videl ci je produkt aplikovany vsade, nesmie ostat volny ani jeden milimeter :) Zla aplikacia straca na zivotnosti a su to v podstate vyhodene peniaze. Naucit sa aplikovat takyto produkt chce pevne nervy a auto ktoremu to nebude vadit :)

coWon

Štvrtok, 31. Mája 2012, 08:28

Je pravda ze tam ma 2 vrstvy, ktora sa tak isto dava aj normalne na prednu cast auta. U nas kupis takuto srandu za cca 45 €. Ale je potrebne mat lak v 100 % stave, ziadne hologramy atd. Aplikacia pre garazoveho majstra neni vhodna, kedze to neni vobec jednoduche, aj ked to tak vypada. Ak to zle aplikujes budes to musiet odlestit, lebo sa ti spravy flak. Ktory ohromne vidno (odskusane) Rucne to dole uz nedas, len lestickou. Na aplikaciu je potrebne mat poriadne osvetlenie aby si videl ci je produkt aplikovany vsade, nesmie ostat volny ani jeden milimeter :) Zla aplikacia straca na zivotnosti a su to v podstate vyhodene peniaze. Naucit sa aplikovat takyto produkt chce pevne nervy a auto ktoremu to nebude vadit :)

ja si v blizkej dobe budem davat na predny naraznik ac schnitzer spoiler a rovno dam prelakovat naraznik aj kapotu (od kamienkov)
no a teraz mam dilemu
1. chcel som si dat na to keramicky lak aspon podobny ako pouziva bmw, lebo tieto obycajne laky co sa bezne striekaju na auta su o hovne... utres to s handrou alebo prejdes len prstom a hned mas miniaturne hologramy...
2. alebo by som si dal ten obycajny lak a hento by si mi tam potom aplikoval (kapota, naraznik)
co bude lepsie?
alebo mi vies poradit nejaky lepsi lak?
Ď

Royal Garage

Štvrtok, 31. Mája 2012, 08:43

Myslis ze na keramickom laku neurobis hologramy? Samozrejme ze ano! Keramicky lak pouziva udajne uz skoro kazda automobilka hlavne na vozidlach vyssej triedy. V lakovni ti mozu naslubovat ze ti daju na to neviem co vsetko a nakoniec tam aj tak dostanes klasiku. Hologramy si vytvoris tlacenim na mikrovlakno, hadam nepouzivas jelenicu :) Tvoria sa od prachu, po dialniciach a celkovo od poveternostnych bla bla bla. Ale to je na dlho. Mozes tam dat keramicky lak, tak ci tak hologramy na aute budu. Tato keramika je vytvorena hlavne na ochranu pred holog. a je antistaticka, nebude sa na to chytat spina (samozrejme ze nieco ano). Aplikovat klasicky lak, na to dat keramiku...to uz mas o dalsiu vrstvu viac. A poumyvat rucne auto aspon 2 krat mesacne. Auto bude jak cuker niekolko rokov. Ale dalsia vec je, ze jedna flasticka je na jedno auto. Takze je idealne aplikovat to komplet na vsetko ako len na par dielov. Samozrejme na cene sa da stale dohodnut nebudeme hyeny ked uz tu mame hyeny politikov :)

coWon

Štvrtok, 31. Mája 2012, 12:06

Myslis ze na keramickom laku neurobis hologramy? Samozrejme ze ano! Keramicky lak pouziva udajne uz skoro kazda automobilka hlavne na vozidlach vyssej triedy. V lakovni ti mozu naslubovat ze ti daju na to neviem co vsetko a nakoniec tam aj tak dostanes klasiku. Hologramy si vytvoris tlacenim na mikrovlakno, hadam nepouzivas jelenicu :) Tvoria sa od prachu, po dialniciach a celkovo od poveternostnych bla bla bla. Ale to je na dlho. Mozes tam dat keramicky lak, tak ci tak hologramy na aute budu. Tato keramika je vytvorena hlavne na ochranu pred holog. a je antistaticka, nebude sa na to chytat spina (samozrejme ze nieco ano). Aplikovat klasicky lak, na to dat keramiku...to uz mas o dalsiu vrstvu viac. A poumyvat rucne auto aspon 2 krat mesacne. Auto bude jak cuker niekolko rokov. Ale dalsia vec je, ze jedna flasticka je na jedno auto. Takze je idealne aplikovat to komplet na vsetko ako len na par dielov. Samozrejme na cene sa da stale dohodnut nebudeme hyeny ked uz tu mame hyeny politikov :)

to mi je jasne ze hologramy sa daju urobit aj na keramike ale "omnoho tazsie" ako na obyc laku..
ja pred umyvanim poriadne auto vapkujem a vsetko ostatne uz len "hladkám" :wink:
jelenicu nepouzivam, nejak som si k nej nenasiel cestu... suším to 3M zelenou handričkou... mam ich niekolko... zaverecnou uz na "sucho" vytiahnem lesk..
a to sa nebojim ze by ma lakoš ojebal na laku ponevac je to kamarat... ja si povacsinou vsetko robim sam..
tak isto by som mu to nachystal uz v plniči na nastrek... potom samotne striekanie, farba a pec uz nieje draha zalezitost

Royal Garage

Štvrtok, 31. Mája 2012, 14:36

Hologramy urobis aj mikrovlaknom, to videl aj Vlado. Najlepsie je pred voskovanim pouzit cistic laku, ten dokaze hologramy odstranit. Vystreikat wapkou auto je v pohode, ale ked umyvas je podstatne aby si pouzival dva kyble. V jednom sampon a vodu, poriadnu penu. A v druhom cista voda kde za kazdym vyzmikas hubku, rukavicu atd. Sktorej odstranis bordel, pokial to robis jednym tak na rukavicu stale naberas bordel ktorym si tvoris hologramy. Je to totalne zanedbatelna vec, ale velmo ucinna. Do kybla sa predavaju este take mriezky aby zachytena spina padala dole a ta mriezka to neprepusti. Ale to su uz take vychytavky, ked chces viac investovat :)

coWon

Štvrtok, 31. Mája 2012, 18:41

Najlepsie je pred voskovanim pouzit cistic laku

co to jeeee?
daj link

o tych dvoch kybloch som uz cital... tak to uz keby ma volakto videl hentak umyvat... asi toto by bola reakcia [-o< [-o< [-o< [-o< :lol:

Royal Garage

Štvrtok, 31. Mája 2012, 18:48

Cistis laku si najdes aj ako pre wax cleaner. Po lesteni auto resp. lak prejdem ipov, to je isopropilalkohol, potom auto este umyjem a pouzijem pre wax cleaner. Alebo iny podkladovy produkt. Na to je najlepsia, strojna aplikacia ale Vlado si to na svojom aute vyskusal rucne \:D/ Vyrobcov je vela, najdes ich od 10 do 100 € :) obrazne povedane.

A dva kyble?! Ked som to zacal robit tak kazdy sa natom smial, ale je mi to jedno. Predsa sa mam o tie auta starat a maju vyzerat ako nove, tak naco pocuvat ludi co pracuju po fabrikach a umyvaju auto jarovou vodou a zmetakom :)

Vladdo01
Autor témy
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI

Štvrtok, 31. Mája 2012, 18:51

Ja tu keramiku planujem, bud pred zimou alebo po.. ak to bude potom este aktulane, podam hlasenie :wink:
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 221 neregistrovaných