... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Re: volná téma: BMW 5 - E60, E61, F10, F11, F07 GT

Štvrtok, 31. Mája 2012, 18:59

a ja som si myslel ze mi haraší ked po umyti vysúšam, vylestujem, obcas davam toto http://www.eurocistenie.sk/speed-wax-ry ... hrt90i3i85 alebo toto http://eagleone.com/superior-nanowax-spray
alebo modry turtle vax
jakoze nic v zlom, aby si sa neurazil... je to cast tvojej obzivy

to je na kolko hodin? mne hento zaberie 2 - 2,5 a uz mam dost...

Royal Garage
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 31. Mája 2012, 19:07

Vladis mozno dostane keramiku za odpracovanie :)

Mne trva cca 6 hodin, aby som ti dokazal dat auto bez hologramov ktore sa daju odstranit. A to je len zakladna korekcia (kompletne zbavit cele auto spiny, kompletne vycistit lak a dat na to lahku pastu ktora prekriva hologramy. Lestenie a pod. zabere od jedneho az po cca 2 az 4 dni. Ale to je podla toho co treba robit na aute. Stale je to menej ako mesiac v lakovni a lak budes mat o krajsi. Kedze v lakovni sa lakyrnik nema cas zaoberat profi lestenim ale len zakladnym.

To co pouzivas ty je sice nedostacujuci produkt, ale je pozitivne ze sa o auto staras. Vlado mal dokonca kvalitny vosk cim ma prekvapil zo zakaznikov ako jediny :) Len ho bolo treba snim trocha naucit robit :) Ale chalanisko je sikovny, ratam snim do buducna ze pri vacsich zakazkach a bude mat cas tak pomoze :)

Po umyvani aj ja susim auto, mam na to kvalitnu osusku. Nemozem cakat pokial mi voda stecie :)

coWon

volná téma: BMW 5 - E60, E61, F10, F11, F07 GT

Štvrtok, 31. Mája 2012, 19:15

Luxury Detailing napísal:
Vladis mozno dostane keramiku za odpracovanie :)

Mne trva cca 6 hodin, aby som ti dokazal dat auto bez hologramov ktore sa daju odstranit. A to je len zakladna korekcia (kompletne zbavit cele auto spiny, kompletne vycistit lak a dat na to lahku pastu ktora prekriva hologramy. Lestenie a pod. zabere od jedneho az po cca 2 az 4 dni. Ale to je podla toho co treba robit na aute. Stale je to menej ako mesiac v lakovni a lak budes mat o krajsi. Kedze v lakovni sa lakyrnik nema cas zaoberat profi lestenim ale len zakladnym.

To co pouzivas ty je sice nedostacujuci produkt, ale je pozitivne ze sa o auto staras. Vlado mal dokonca kvalitny vosk cim ma prekvapil zo zakaznikov ako jediny :) Len ho bolo treba snim trocha naucit robit :) Ale chalanisko je sikovny, ratam snim do buducna ze pri vacsich zakazkach a bude mat cas tak pomoze :)

Po umyvani aj ja susim auto, mam na to kvalitnu osusku. Nemozem cakat pokial mi voda stecie :)

uz si mi toho dneska nalozil dost :smile:
daj mi typ na tu osusku :wink: lebo ja som raz skusil ten silikovony stahovak vody, jakoze je to rychle ale robi to jemne ryhy, inac to robim zelenou 3M handrou... len s tym sa to nestiha a hned je po kvapkach na laku vodny kamen..

uz asi pol roka rozmyslam ze sa dam na takuto "zivnost" lebo servisovat ma uz nejako nebavi a so servisom koncime

Royal Garage

Štvrtok, 31. Mája 2012, 19:27

Oki sak z daleka nie si tak kludne mozme do toho ist :D Aspon nebudem musiet rusit niektorych zakaznikov :-"

Ked prides tak nejaku osusku ti ukazem :thumbup:

Vodny kamen vznika tvrdostou vody a teplotou laku. Na to je najlepsie mat na tocke alebo wapke filter, ten stoji cca 60 libier a treba len studeny lak umyvat, pokial je co len trosku teplejsi tak si urobis aj 3m handrou holog. Silikonovu drbovinu som vyhodil aj Vladovi z vybavycky :D To je total kravina! A v rucnych umyvarkach snou vsade onanuju, ale to ze ju maju rok a silikon je uz stvrdnuty a poskodeny ich nesere co ostane na laku :) Chytit v HC alebo TT nejaku umyvarku tak som va vate :-k

coWon

Štvrtok, 31. Mája 2012, 19:33

Luxury Detailing napísal:
a treba len studeny lak umyvat, pokial je co len trosku teplejsi tak si urobis aj 3m handrou holog.

KUUUUUUUUUUUUUURVA... vidis, tak toto ma nenapadlo, a hned mam vyriesene co mi v hlave vrtalo, ze raz to robi a niekdy nie :twisted: :twisted:
uz som auto umyval ked bolo -10 alebo aj viac... nestacil som s vapkou lad odlupávat co mi tam zostaval ajs penou :lol:

Royal Garage

Štvrtok, 31. Mája 2012, 19:43

Oki tak zajtra vam este nieco povysvetlujem aby toho nebolo vela na jeden den :)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 31. Mája 2012, 19:54

toto uz je na vlastnu temu....spravim vam ju a presuniem cele do pokecu...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

minco
Auto: BMW E46 330ci

Štvrtok, 31. Mája 2012, 21:16

coWon napísal:
KUUUUUUUUUUUUUURVA... vidis, tak toto ma nenapadlo, a hned mam vyriesene co mi v hlave vrtalo, ze raz to robi a niekdy nie :twisted: :twisted:
uz som auto umyval ked bolo -10 alebo aj viac... nestacil som s vapkou lad odlupávat co mi tam zostaval ajs penou :lol:

Radšej si nájdi nejakú dobrú ručnú umyvárku, kde ti odborne auto umyjú a keď narobia hologramy tak ich dojebeš :DDD
BMW E46 320d 100kW sedan
Toyota MR-2 115kW
Toyota Corolla 85kW
Toyota Auris 160kW
BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad
BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda

Ako sa hovorí, k dobrému sa dobre vracia :)

Royal Garage

Re: Detailing [presunute z E60]

Štvrtok, 31. Mája 2012, 21:23

ked narobia hologramy tak ti povedia ze tam uz boli.

coWon

Štvrtok, 31. Mája 2012, 21:42

voMacK napísal:
toto uz je na vlastnu temu....spravim vam ju a presuniem cele do pokecu...

jak myslis

coWon

Štvrtok, 31. Mája 2012, 21:45

nikdy by som nedal nikomu umyt auto...
vlastne uz jednemu hej :wink:
Hlohovec mam rad, som tam pomerne casto...
dal som si aj do Hlohovca auto jednemu vytepovat...
no na buduci rok uz to dam luxurymu urobit :mrgreen:

buy-10
Auto: BMW 530xD limo 2006

Piatok, 1. Júna 2012, 09:59

skor by som odporucil gtechniq C1, vynikajuca vecicka, kristalicka glasura, po dobu 2rokov mas auto stale ako nove, ludia si to davaju na nove auto, nech si zachovaju stale novy lak...ja som to mal na mojom byvalom aute passat 3c a teraz to ma moj dedko a ten fakt nesetry ten lak (kefy,konare vsetko mozne) lak vyzera stale ako novy, mam na mysli kapotu, lebo ta najviac dostava zaberak( kamienky,musky atd)...urcite mozem odporucit, neni to ziadny marketingovy tah... samozrejme odporuca sa aby to aplikoval profesional, cize ten kto uz ma nanesene nie len jedno auto... rychle umytie staci kludne vapkou, inak PH neutral sampon( pisu ze ked sa aj pouzije non PHneutral sampon tak ze sa nic nestane, po dobu dlhsieho pouzivanie sa mozu znizit ucinky)
PS: horsie je ked sa auto buchne, velmi tazko sa to vybrusuje potom ten naaplikovany lak
PS: potom este na okienko gtechniq G1, na plasty C4, na kolieska C5 a auto mas minimalne 1,5 roka ochranene pred muskamy a kamienkamy a inou havedou...
PS: sam odskusane G1 ( BMW 530xd, Passat 3C 4motion)
C1 ( Passat 3C 4motion)
C4 ( Passat 3C 4motion)
 + BMW = :twisted:
---------------------------------------------------
WWW.FACEBOOK.COM/FLIPPER221

Royal Garage

Piatok, 1. Júna 2012, 17:26

Neni pravda ze C1 ma dostatocnu ochranu pred poskrabanim ako napr c quartz a samozrejme uz vobec opti coat! Tvoje produkty ktore si navrhol su kvalitne. Aplikoval som to uz na niekolko aut a na prvom som sa popalil. Ale mierne skolenie pomohlo. C4 je na plasty vynikajuci produkt, to ani nebude mat konkurenciu. G1 aplikujem na celne sklo kazdeho lesteneho auta. C5 je nahraditelny produkt a zbytocne predrazeny.

Nie si ty chalanisko co chcel pieskovaciu pistol ako snow foam? Mate nejaky podobny nick :)

A pred 2 mesiacmi si hladal ludi ktory lestia v BA lebo si potreboval nieco prelestit? A za dva mesiace si profik :)
Naposledy upravil/-a Royal Garage v Piatok, 1. Júna 2012, 18:50, upravené celkom 2 krát.

michaltt
Kraj: Košický

Piatok, 1. Júna 2012, 17:44

coWon napísal:
daj mi typ na tu osusku :wink:

http://kozmetika.umysi.sk/katalog/dodo- ... terak-370/
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Royal Garage

Piatok, 1. Júna 2012, 17:51

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 253 neregistrovaných