... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Luxury Detailing napísal:Vladis mozno dostane keramiku za odpracovanie :)
Mne trva cca 6 hodin, aby som ti dokazal dat auto bez hologramov ktore sa daju odstranit. A to je len zakladna korekcia (kompletne zbavit cele auto spiny, kompletne vycistit lak a dat na to lahku pastu ktora prekriva hologramy. Lestenie a pod. zabere od jedneho az po cca 2 az 4 dni. Ale to je podla toho co treba robit na aute. Stale je to menej ako mesiac v lakovni a lak budes mat o krajsi. Kedze v lakovni sa lakyrnik nema cas zaoberat profi lestenim ale len zakladnym.
To co pouzivas ty je sice nedostacujuci produkt, ale je pozitivne ze sa o auto staras. Vlado mal dokonca kvalitny vosk cim ma prekvapil zo zakaznikov ako jediny :) Len ho bolo treba snim trocha naucit robit :) Ale chalanisko je sikovny, ratam snim do buducna ze pri vacsich zakazkach a bude mat cas tak pomoze :)
Po umyvani aj ja susim auto, mam na to kvalitnu osusku. Nemozem cakat pokial mi voda stecie :)

lebo ja som raz skusil ten silikovony stahovak vody, jakoze je to rychle ale robi to jemne ryhy, inac to robim zelenou 3M handrou... len s tym sa to nestiha a hned je po kvapkach na laku vodny kamen..
  lebo ja som raz skusil ten silikovony stahovak vody, jakoze je to rychle ale robi to jemne ryhy, inac to robim zelenou 3M handrou... len s tym sa to nestiha a hned je po kvapkach na laku vodny kamen.. 
											 Aspon nebudem musiet rusit niektorych zakaznikov
 Aspon nebudem musiet rusit niektorych zakaznikov   

To je total kravina! A v rucnych umyvarkach snou vsade onanuju, ale to ze ju maju rok a silikon je uz stvrdnuty a poskodeny ich nesere co ostane na laku :) Chytit v HC alebo TT nejaku umyvarku tak som va vate
 To je total kravina! A v rucnych umyvarkach snou vsade onanuju, ale to ze ju maju rok a silikon je uz stvrdnuty a poskodeny ich nesere co ostane na laku :) Chytit v HC alebo TT nejaku umyvarku tak som va vate  
Luxury Detailing napísal:a treba len studeny lak umyvat, pokial je co len trosku teplejsi tak si urobis aj 3m handrou holog.

coWon napísal:KUUUUUUUUUUUUUURVA... vidis, tak toto ma nenapadlo, a hned mam vyriesene co mi v hlave vrtalo, ze raz to robi a niekdy nie

uz som auto umyval ked bolo -10 alebo aj viac... nestacil som s vapkou lad odlupávat co mi tam zostaval ajs penou
 DD
DD 
											voMacK napísal:toto uz je na vlastnu temu....spravim vam ju a presuniem cele do pokecu...