... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Luxury Detailing napísal:Vladis mozno dostane keramiku za odpracovanie :)
Mne trva cca 6 hodin, aby som ti dokazal dat auto bez hologramov ktore sa daju odstranit. A to je len zakladna korekcia (kompletne zbavit cele auto spiny, kompletne vycistit lak a dat na to lahku pastu ktora prekriva hologramy. Lestenie a pod. zabere od jedneho az po cca 2 az 4 dni. Ale to je podla toho co treba robit na aute. Stale je to menej ako mesiac v lakovni a lak budes mat o krajsi. Kedze v lakovni sa lakyrnik nema cas zaoberat profi lestenim ale len zakladnym.
To co pouzivas ty je sice nedostacujuci produkt, ale je pozitivne ze sa o auto staras. Vlado mal dokonca kvalitny vosk cim ma prekvapil zo zakaznikov ako jediny :) Len ho bolo treba snim trocha naucit robit :) Ale chalanisko je sikovny, ratam snim do buducna ze pri vacsich zakazkach a bude mat cas tak pomoze :)
Po umyvani aj ja susim auto, mam na to kvalitnu osusku. Nemozem cakat pokial mi voda stecie :)
Luxury Detailing napísal:a treba len studeny lak umyvat, pokial je co len trosku teplejsi tak si urobis aj 3m handrou holog.
coWon napísal:KUUUUUUUUUUUUUURVA... vidis, tak toto ma nenapadlo, a hned mam vyriesene co mi v hlave vrtalo, ze raz to robi a niekdy nie![]()
![]()
uz som auto umyval ked bolo -10 alebo aj viac... nestacil som s vapkou lad odlupávat co mi tam zostaval ajs penou
voMacK napísal:toto uz je na vlastnu temu....spravim vam ju a presuniem cele do pokecu...