... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666

brixi napísal:Prišlo aj na mňa. Kamienok a stojom pred výmenou čelného skla. Budem vďačný za kazdu radu a usmernenie ako mám postupovť aby výmena nebola sfušovaná. T.j. komu to mam dať urobiť,čo všetko ustrážiť atď. Ide o E90 - ku z roku 2008 a
má domov v Bratislave.
 ...teraz som bol v H.... autosklo v Banskej Bystrici. Spravili to perfektne, chalan co tam je, je pedant a dal si zalezat. Pred tym mi menili origo v BMW tempus BB, najhorsia skusenost,3x som bol reklamovat a aj tak zle,dokonca mi aj poskrabali calunenie okolo okien-ako su airbagy. Origo BMW SK servis uz nikdy,mozno v DE
 ...teraz som bol v H.... autosklo v Banskej Bystrici. Spravili to perfektne, chalan co tam je, je pedant a dal si zalezat. Pred tym mi menili origo v BMW tempus BB, najhorsia skusenost,3x som bol reklamovat a aj tak zle,dokonca mi aj poskrabali calunenie okolo okien-ako su airbagy. Origo BMW SK servis uz nikdy,mozno v DE  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
 Origo je vpredu tusim Pilkington, no mali aj SaintGobain a toho by som sa nebal. Ostatnych vyrobcov nepoznam.
 Origo je vpredu tusim Pilkington, no mali aj SaintGobain a toho by som sa nebal. Ostatnych vyrobcov nepoznam. este ze som to neplatil zo svojho
 este ze som to neplatil zo svojho