Zdravim klubakov!
Moj pribeh sa zacal uz koncom leta minuleho roku, ale az teraz som sa rozhodol podelit sa s Vami o moju hracku. Ano, ano, jedna sa "len" o 77kw, u vacsiny tak casto zatracovany, ale na pocite z jazdy to nic neubera. A ten je u mna rozhodujuci.
Po prvom auticku (Hnujdai Accent) som sa rozhodol splnit si svoj sen. K peniazom za predaj stareho som dolozil svoje tazko zarobene a zacal som intenzivne hladat. Tu prislo prve sklamanie, ked som zistil, ze e46-ky su pre mna financne nedostupne. Uz uz som sa zmieril s tym, ze siahnem po e36, ked som nasiel inzerat na ktorom bol ON. Moje prve BMW. Stalo presne tolko, kolko som mal, neni o com!
Neverim na osud ani nic podobne, no ked som sa vratil zo skusobnej jazdy a vystupil som z neho, particka tlstych ciganikov so spicatimy lakovkami priskocili ci ho kupujem. S usmevom na tvari typu

odpovedam: "ANO"
Prist o 5 min neskor a bol by som nahraty a auticko by skoncilo zalostne (tu je priestor pre fantaziu)
Bolo v stave zodpovedajucemu jeho cenovke no mne to vobec neprekazalo. Zacal som ho postupne davat dokopy.
-vymena + lakovacka hrdzavych dielov
-kladky, remene, motorovy olej + filter (veci co sa jednoducho musia hned po kupe spravit)
-sviecky, pal.filter, olej v diffe, prevodovke, serve
-komplet predna naprava (ulotenia tlmicov, tlmice, dorazy, pruziny, ramena, silent bloky)
-zadne ulozenie tlmicov, dorazy
-prende kotuce, dosticky, senzory opotrebenia oblozenia
-hardy spojka, lozicko kardanu
Najnovsie pribudli angel-eyes a M-kove cierne elektrony, vdaka ktorym auto dostalo uuplne novy vzhlad. Vzhlad natolko orgazmicky, ze jednoducho musel prist foto-shooting.
Tu by som sa chcel podakovat kamaratovi
http://www.automotivephoto.eu/ , ktory spachal seriu fotiek ktore sem s hrdostou uploadnem. Je vidno ze veled co robi - to co ma najradsej - posudte sami