Piatok, 10. Februára 2012, 10:20
tudene :)Zdravim!
Tak nahodou ci by mi niekto nevedel poradit, pripadne ci nemal podobny problem..? Niekedy ked idem domov z cesty, alebo otvorim zadny kurof citim smrad ako keby sa nieco palilo? Prve som myslel, ze to su brzdy, ze sa mi zasekava dosticka a horia mi.. Tak v BMW mi dostelovali rucnu brzdu (inak dost zaujimavo sa to robi), je volnejsia ze by mi nemala drhnut. Dalsia vec co ma napadla je LAD cestou domov idem po snehu nasa ulica je casto neodhrnuta a este je tam stupanie, tak auto mi casto zapina protipreklz a tym pribrzduje koleso - moze byt ten smrad z toho? ze mi sekne koleso? Dosticky aj kotuce mam OK v PC ukazuje este 68tis a oticky boli tiez kontrolovane a su v pohode... Dalsou vecou co ma napadlo je autobateria - ta je v kufri auta a tam casto citim ten smra, ci mi nahodou nehori nejaka elektronika??? BTE- kde je autobateria? v kufri ju nemam- v podlahe, ze je este v pravom blatniku tak sa skusim poziet tam...
Tak neviete z coho moze byt ten smrad??? Smrdi to ako keby horeli brzdy, ale kotuce su studene :)
Proste zahada :)
este ma napadla jedna vec raz mi čuchal pliesok na brzde ten plech co je za kotucom.. nemoze to byt nieco s tym??