... všetko o BMW ...
mys_iak napísal:softverovo znizeny ?cize je to motor z coopera? to by bolo fajnove kedze zmena len chiptunningom
idem ja popozerat od akeho roku tam montovali bmw motory
maxete napísal:Ahojte, chcem sa Vás spýtať, máte niekto skúsenosti s mini cooprom D, po facelifte v roku 2007? Začal som o ňom uvažovať, mám kombíka a každý deň jazdím po diaľnici dosť veľa km a predsa 6 valec aj pri ľahkej nohe toho spapá dosť a kedže by som potreboval obmedziť náklady na cestovanie, pozerám sa po niečom menšom so super spotrebou. Toto mini má mať podľa testov a recenzií spotrebu na diaľnici pod 130km/h do 5L/100km. Nikdy som sa však na dieslovom miníku neviezol, len raz na coopri S, tak ak máte nejaké skúsenosti budem rád ak sa o ne podelíte. Díky.
SmartBastard napísal:TIEZ zacinam pozerat MINI pre priatelku
Asi nejaky Cooper S 2009 s navigaciou, ostatnu vybavu este vobec netusim. Viem niekto poslat nejaky link na co treba pri ojazdenom S-ku pozerat? Pojdem asi zobrat nejaky z nemecka z BMW aj so zarukou, ale aj tak, informacie sa vzdy zidu. Diki moc.
A ked uz niekto spominal nejaky racing, jeden chalan zo Slovinska chodi na SRing s MINI a ma v tom 300koni, klietka, slicky etc a ide mu to dost ujebane :)