... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
rezerro napísal:to mi musis ukazat kde si toblo za 100USD.. segra mi to tam uz hlada 3 mesiace... najlacnejsie je to co som hodil link, aspon co sme nasli...ked som bol v usa, tak ako prislusenstvo k ipod existoval priamo od apple interface pre autoradia. vtedy som este nevedel, ze budem mat bamowrak, tak som to nekupil. stalo to $100 ako kazde prislusenstvo k ipod.
ak poznas dakoho, kto cez leto chodi do usa, tak nech sa na to pozrie... jedna z moznosti... alebo cez net... ja by som to tiez najradsej riesil, uz som aj temu na fore kvoli tomu v minulosti zalozil, ale velmi som sa tiez nedozvedel...
RUDINKO1 napísal:No ak dorbe viem, vyberis radio, vymenis konvoku, ktoru pak spojis tym menicom, pak vliz naspet radio, a budem mat niekde natiahnuty ten vstup od I-Podu a zapojis si I-Poda.. a ide toobjednanie nie je problém mám chalana čo sa len nakupovaniu z USA venuje mňa skôr trápi, že keď som volal do BMW povedali mi že do môjho auta sa to nedá namontovať.............neviete prečo?..........resp. tieto veci sa montujú ako alebo kde?......:-))
palzo napísal:to mi musis ukazat kde si toblo za 100USD.. segra mi to tam uz hlada 3 mesiace... najlacnejsie je to co som hodil link, aspon co sme nasli...
rezerro napísal:Ja idem objednavat jeden kus, lebo kolega chce,v Maji dojde segra, spytam sa jej ci bdue amt miesta doniest viacej...ja som tam bol pred 2 rokmi, cize $100 vtedy = 150 teraz. ale mozem sa aj mylit, mozno to stalo inak a mozno to nebolo na vsetky autoradia a modely aut, ja som chcel ipod a ostatne ma vtedy velmi netankovalo.
ale tamto DICE je asi najlepsia volba. keby to bolo dostupne niekde aj tu, tak to zoberiem.