... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
RUDINKO1
Autor témy
Auto: BMW F10
Kraj: Prešovský

Redukcia na IPOD do BMW X5

Štvrtok, 27. Marca 2008, 08:48

Ahojte, má s niečim takým niekto z Vás skúsenosť? Nechce sa mi furt prekladať CD a v BMW mi povedali že existuje redukcia na iPOD, kde to bude komunikovať priamo s palubákom a obrazovkou, no zapýtali za to cca 25000,-. Na stránke dielov sa k tomuto neviem preklikať........vie mi s tým niekto pomôcť?..........možno by sa to dalo zohnať z PL no netuším ako to vyzerá...........pleas HELP ....:-)
Nadšený "fanda" BMW hlavne X5

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Štvrtok, 27. Marca 2008, 09:45

skus toto...

http://www.europeanautosource.com/produ ... ts_id=1623

sice neviem ako to komunikuje z diplejom...
Jack Daniels + Coca Cola :)

Miro528
Auto: E38 740i ´00
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 27. Marca 2008, 09:55

Ex BMW 740i ´00
Ex BMW 528i Touring ´97
Ex BMW 525i 24V ´91

rezerro

Štvrtok, 27. Marca 2008, 10:19

ked som bol v usa, tak ako prislusenstvo k ipod existoval priamo od apple interface pre autoradia. vtedy som este nevedel, ze budem mat bamowrak, tak som to nekupil. stalo to $100 ako kazde prislusenstvo k ipod.
ak poznas dakoho, kto cez leto chodi do usa, tak nech sa na to pozrie... jedna z moznosti... alebo cez net... ja by som to tiez najradsej riesil, uz som aj temu na fore kvoli tomu v minulosti zalozil, ale velmi som sa tiez nedozvedel...
If you try the best you can,
the best you can is good enough = BMW

palzo

Štvrtok, 27. Marca 2008, 10:23

rezerro napísal:
ked som bol v usa, tak ako prislusenstvo k ipod existoval priamo od apple interface pre autoradia. vtedy som este nevedel, ze budem mat bamowrak, tak som to nekupil. stalo to $100 ako kazde prislusenstvo k ipod.
ak poznas dakoho, kto cez leto chodi do usa, tak nech sa na to pozrie... jedna z moznosti... alebo cez net... ja by som to tiez najradsej riesil, uz som aj temu na fore kvoli tomu v minulosti zalozil, ale velmi som sa tiez nedozvedel...
to mi musis ukazat kde si toblo za 100USD.. segra mi to tam uz hlada 3 mesiace... najlacnejsie je to co som hodil link, aspon co sme nasli...

RUDINKO1
Autor témy

Štvrtok, 27. Marca 2008, 10:24

objednanie nie je problém mám chalana čo sa len nakupovaniu z USA venuje mňa skôr trápi, že keď som volal do BMW povedali mi že do môjho auta sa to nedá namontovať.............neviete prečo?..........resp. tieto veci sa montujú ako alebo kde?......:-))

palzo

Štvrtok, 27. Marca 2008, 10:30

RUDINKO1 napísal:
objednanie nie je problém mám chalana čo sa len nakupovaniu z USA venuje mňa skôr trápi, že keď som volal do BMW povedali mi že do môjho auta sa to nedá namontovať.............neviete prečo?..........resp. tieto veci sa montujú ako alebo kde?......:-))
No ak dorbe viem, vyberis radio, vymenis konvoku, ktoru pak spojis tym menicom, pak vliz naspet radio, a budem mat niekde natiahnuty ten vstup od I-Podu a zapojis si I-Poda.. a ide to

rezerro

Štvrtok, 27. Marca 2008, 10:51

palzo napísal:
to mi musis ukazat kde si toblo za 100USD.. segra mi to tam uz hlada 3 mesiace... najlacnejsie je to co som hodil link, aspon co sme nasli...

ja som tam bol pred 2 rokmi, cize $100 vtedy = 150 teraz :D. ale mozem sa aj mylit, mozno to stalo inak a mozno to nebolo na vsetky autoradia a modely aut, ja som chcel ipod a ostatne ma vtedy velmi netankovalo.
ale tamto DICE je asi najlepsia volba. keby to bolo dostupne niekde aj tu, tak to zoberiem.

palzo

Štvrtok, 27. Marca 2008, 11:02

rezerro napísal:
ja som tam bol pred 2 rokmi, cize $100 vtedy = 150 teraz :D. ale mozem sa aj mylit, mozno to stalo inak a mozno to nebolo na vsetky autoradia a modely aut, ja som chcel ipod a ostatne ma vtedy velmi netankovalo.
ale tamto DICE je asi najlepsia volba. keby to bolo dostupne niekde aj tu, tak to zoberiem.
Ja idem objednavat jeden kus, lebo kolega chce,v Maji dojde segra, spytam sa jej ci bdue amt miesta doniest viacej...

rezerro

Štvrtok, 27. Marca 2008, 11:41

palzo napísal:
Ja idem objednavat jeden kus, lebo kolega chce,v Maji dojde segra, spytam sa jej ci bdue amt miesta doniest viacej...

Ak by to bolo aktualne, tak by som tiez zobral. Ak nie, budem hladat iny zdroj... Zatial diky...

lajooriginal

Štvrtok, 27. Marca 2008, 18:03

ten i-pod sa napaja namiesto cd meniča...ten sa odpoji uplne...

RUDINKO1
Autor témy

Nedeľa, 30. Marca 2008, 10:52

a funguje to cez palubák?

lajooriginal

Nedeľa, 30. Marca 2008, 10:55

samozrejme a vôbec to nie je take drahe ako to tu pisu

rezerro

Nedeľa, 30. Marca 2008, 11:05

lajooriginal napísal:
samozrejme a vôbec to nie je take drahe ako to tu pisu

tak porad, co treba spravit, ked mam ipod, CD business, nemam changer a chcem aby mi to tahalo hudbu z ipoda.

RUDINKO1
Autor témy

Nedeľa, 30. Marca 2008, 19:55

No už či to stojí 2-3 tis to je v podstate jedno. Mňa len zaujíma že či mi to bude komunikovať, lebo v bawárii v KE mi povedali že mi ani ten originál interface nepôjde, že ho podľa VIN nedovoľuje systém a pri tom mm CD wechsler aj veľký bordcomputer čiže ja tu problém nevidím.........a ešte ako dostať ten disp. vonku s palubovky a ktorý konektor je na wechsler?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 33 neregistrovaných