... všetko o BMW ...
voMacK napísal:benzin!! 10tis rocne..neni o com :)
aky cca rocnik chces?
hofy napísal:
No praveze rocnik 2012... :-)) Dik, tiez si myslim, ze benzin je v tomto pripade lepsia volba.
voMacK napísal:inak..X5 na chalupu..neni to skoda? Ono videl som test toho auta..v terene nema problem..ale by mi bolo luto s takym niecim behat...na chalupu..teda pokial by to prve auto v rodine nebola sedma..alebo nieco este lepsie :)
voMacK napísal:
svatokradez!!! Novu E70 pouzivat ako chalupkove priblizovadlo!!!!
voMacK napísal:o tych "nic moc" vlastnostiach v terene ti odporucam si precitat tento clanok..a pochopis, ze cestu na chalupu to auto zvladne jak nist...
http://www.autoweb.cz/bmw-x5-v-terenu/
hofy napísal:
Precital, tak super ! Len som sa utvrdil o spravnosti vyberu... :-) Uvazovali sme aj o Volve XC60a MErcedesi GLK, ale nakoniec to vyhral "bavorak"... :-) Coho sa trosku bojim je garancny servis, ktory vrak nema v Ba dobre meno, ale to ani Volva, len na MB som pocul same chvaly. Ved uvidim...
voMacK napísal:
na garancky odporucam si robit vylet do Ziliny...
mexican napísal:Sám za seba benzín. I keď dosť by ma zaujímalo, koľko to asi tak bude papkať v X5. Niekde som sa stretol s názorom majiteľa X6-ky že s 35i jazdí za 12, čo považujem za hoci pozitívne, prinajmenšom však optimistické.
hofy napísal:No ved prave, toho sa obavam, sice uvadzaju 10,7 tusim, ale realita byva ina. Momentalne som zvyknuty na 8-9l na 100 km, tak aby som nebol sokovany a nevyletela spotreba na nejakych 15-16 l. To by som asi uz lutoval. Uviedol by tu niekto realnu spotrebu toho benzinoveho motora i35 tky... Napriklad Volvo uvadza spotrebu okolo 6 litrov ale realna je 9-10. Dufam, ze taky markantny rozdiel nebude aj v pripade BMW, ale cital som, ze nemci uvadzaju korektnejsie udaje. Jenom aby...